Exophthalmia Exophthalmos - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT


Exophthalmia mund të jetë një tipar i trashëguar i strukturës fytyrë dhe shprehje të sëmundjes Graves. Nëse keni sëmundje Graves ', përveç exophthalmia do të shënohen, dhe manifestime të tjera të sëmundjes, dhe rritja e parë në madhësi tiroide.