Display #
Title Author Hits
Akord shtesë në zemrën time admin 172
Aneurysms e arteries renale admin 187
Anginë të paqëndrueshme admin 212
Aortës Aneurysm - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT admin 710
Arteriosklerozës admin 190
Atrial dridhje admin 461
Bllok Atrioventricular admin 290
Cardiomyopathy admin 198
Cerebrale aneurysm admin 187
CVI kronike deje insuficienca admin 173
Defekte të zemrës fituara admin 460
Dështim kronike të zemrës admin 182
Dështimi i zemrës admin 305
Dukuria sëmundja Raynaud e Raynaud-së, sindroma Raynaud-së admin 1256
Endokardit admin 173
Goditje, goditje mini, ishemi trurit admin 1760
Goodpasture Sindromi - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT admin 196
Hapni dritaren ovale në zemër admin 259
Hemorroide - Ndihmë admin 179
Hemorroide - Parandalimi hemorroide admin 249
Hemorroide - Simptomat dhe diagnoza e hemorroide hemorroide admin 387
Hemorroide - Trajtimi Hemorroide admin 239
Hipertensioni hipertensionit admin 822
Infarkt admin 161
IRR vegjetative-vaskulare distonia, distonia neurocirculatory admin 387
Kardiak astma admin 476
Kriza hypertensive admin 1452
Lymphadenitis admin 331
Miokardi infarkt admin 491
Miokardi infarkt distrofia admin 158
Miokardit admin 241
Ngjashëm me mitër pamjaftueshmëri ngjashëm me mitër pamjaftueshmëria valvula - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT admin 167
Pamjaftueshmëri aortës valvula aortic pamjaftueshmëri admin 469
Perikardit admin 627
Presioni hipertensionit Nephrogenic veshkave admin 174
Reumatizmi ethe akute reumatike admin 1319
Sëmundje koronare të zemrës admin 1615
Sistemik scleroderma admin 555
Stenozë aortës fituar gojën aortic stenozë admin 176
Stenozë mitrale valvula mitrale stenozë admin 293
Trombozë thellë venë e gjymtyrë të ulët admin 382
Valvula mitrale rënie zemra admin 541
Vasculitis admin 357
Venat me variçe e gjymtyrë të ulët admin 237
Venë thrombophlebitis e gjymtyrë të ulët admin 174
Vertebrale-basilar pamjaftueshmëria VBN admin 155