Atopic astma alergjike - komplikimet e mundshme të astmës alergjike, etj


Përmbajtje
Atopike (alergjike) astma
Simptomat e astmës alergjike
Çfarë teste duhet të marrë në astmës alergjike të dyshuar
Trajtimi i astmës alergjike
Karakteristikat e dietë dhe mënyrën e jetesës pacientëve me astmë alergjike
Astma alergjike tek fëmijët
Astma alergjike dhe shtatzënia
Komplikimet e mundshme të astma alergjike, prognozë dhe parandalimin
Më shpesh në temën e astmës alergjike
Faqja 8 nga 9

Komplikimet e mundshme të astmës alergjike dhe parashikimi


Parashikimi për jetën me trajtimin e duhur - të favorshme. Me trajtimin joadekuat, tërheqja papritur i drogës - një rrezik të lartë të statusit astma. Zhvillimi i këtij shteti tashmë është kërcënim i menjëhershëm për jetën.

Komplikimet vazhdueshme astmë pakontrolluar mund të përfshijë zhvillimin e emfizemë, mushkërive dhe dështim të zemrës. Format e rënda të sëmundjes mund të çojë në paaftësi.

Parandalimi i astmës alergjike.

Masa efektive për parandalimin primar, që synojnë parandalimin e sëmundjes, për fat të keq jo të zhvilluara. Në qoftë se një problem, trajtimi adekuat ekzistuese dhe eliminimin e alergeneve të stabilizuar sëmundje dhe për të zvogëluar rrezikun e acarimin.