Rinitit alergjike rinitit alergjike - rinitit alergjike, gjatë trajtimit të shtatzënisë Features - Pr


Përmbajtje
Rinitit alergjik. Rinitit alergjik
Simptomat e rinitit alergjike
Çfarë analiza të dorëzojë rinitit alergjike dyshuar
Trajtimi i rinitit alergjike
Karakteristikat e dietën dhe mënyrën e jetesës në rinitit alergjik.
Rinitit alergjik gjatë shtatzënisë. Karakteristikat e trajtimit
Rinitit alergjik në fëmijët
Komplikimet e mundshme të rinitit alergjik dhe parandalimin
Faqja 6 nga 8

Rinitit alergjik gjatë shtatzënisë


Shfaqja e shtatzënisë në rreth 1/3 e grave kontribuon në përkeqësimin apo manifestimit të parë të sëmundjeve alergjike. Kjo zakonisht sjell mjekët dhe për këtë arsye pacientëve vështirësi specifike që lidhen me faktin se shumica e drogës dhe disa metoda obsledovaniyavo koha beremennostine në fuqi.

Gratë Simptomyallerhicheskoho rinitauberemennyh ndryshojnë nga klasike. Ndikimi mbi fetusit është e mundur vetëm në sëmundje shumë të rënda ose me trajtim joadekuat.

Identifikimi shkaqet e alergjive është e mundur vetëm me anë të testeve të gjakut (të gjakut në IgE specifike), testeve të lëkurës në këtë kohë kundërindikuar.

Trajtimi i rinitit alergjike gjatë shtatzënisë:

Mundohuni të kufizoni antihistamines për shkak të efekteve të tyre të mundshëm në fetus. Nëse është e nevojshme, përgatitjet e preferuar gjeneratës së tretë (Telfast) në doza minimalisht efektive. Trajtimi lokal i rinitanachinayut alergjik të Kromoglikate origjinal natriumi (droga kromoheksal dhe të ngjashme) ose fondeve të krijuara nga celulozë bimore (Nazaval). Hundës kortikosteroydy më mirë të mos caktojë një trimestër.