Inguinale atlet


Epidermofiya inguinale (ekzema kufizohet) - një sëmundje fungale që është karakterizuar nga lezione, të lëkurës së shumti madh folds (inguinale, nën gjinjtë), formën që konkurrojnë në procesin e Ishujve­template lëkurës rajone dhe thonjtë të tjera.

Vozbudy­hen Epidemophyton floccosum. Inguinale EPI­dermofitiey vetëm njerëz të sëmurë, kryesisht burra. Ndodhja e sëmundjeve të kontribuojë në rritjen e djersitje në­Shkelja e metabolizmit të karbohidrateve, rritur temperaturën e ambientit, prandaj sëmundja është më e zakonshme në klimën e ngrohtë të lagësht, edhe pse të regjistruar në të gjitha vendet. Infeksioni ndodh nëpërmjet kontaktit të drejtpërdrejtë me pacientët, por Cha­Edhe pas sendeve që ishin në përdorim në pacientit (bedpans, rroba, urina­ki, liri, termometra), nëse ata kanë qenë të dezinfektuar, dhe lokalizimin e mikozë veç e veç mbi tavolina - në banjot, dush si ecje pa pantofla vaske.


Simptomet e atlet inguinale

Një lokalizimi i përbashkët është gotë lezione të lëkurës­dok, në mes të mollaqe dhe ijë, nën gjinjtë. Manifestimet mund të jetë në trup, gjymtyrë mund të preken palma, penis, lëkurë e kokës. Qendrat janë qarkut spote­Fatkeqësitë përshkruan, në mënyrë të qartë dallohet nga koha në­lëkurës zhennoy, rozë, sipërfaqe me luspa. Kur ju të bashkohen me njëri-tjetrin mund të formojnë një zjarr, mund të formojë flluska, ulcerat, erozioni, crusts, peshore, nganjëherë thith, simulon zkzemu. Subjektivisht shënuar kruarje. Procesi i mprehtë mund të blini kurs patrajtuar kronike me lidhje­strenyy në sezonin e nxehtë. Unë do të godas variacione­SRI të lëkurës mund të jenë të përfshirë në këtë proces dhe thonjtë e këmbëve.

Parandalimi ijë atlet

Për të shmangur raspro­stranenyya Lufta e nevojshme kundër djersitje sëmundjes, korrigjimin e metabolizmit, dezinfektim të plotë të objekteve të përdorimit të përbashkët.

Trajtimi i atlet inguinale

Agjentët antifungal, antihistamines (Claritin ose tavegil ose feksadin ose të tjerët.) Në procesin akute të thith locion lagësht-thatë, për shembull. Kamomil, antiseptics, të tilla si: fukortsyn pas përmirësimit të fondeve -protivohribkovye.