Urtikaria - koshere komplikime mundur dhe parandalimin


Përmbajtje
Urtikaria
Simptomet e koshere me foto
Urtikaria tek fëmijët
Urtikaria e shtatzënisë
Çfarë teste duhet të marrë gjatë urtikarie
Trajtimi i urtikarie
Karakteristikat e dietën dhe mënyrën e jetesës së urtikarie
Komplikimet e mundshme të urtikaria dhe parandalimin
Më shpesh në temë urtikarie
Faqja 8 nga 9

Komplikimet e mundshme të urtikaria dhe parashikimit


Moti për jetën, përgjithësisht të favorshme. Zhvillimi i mundshëm i Angioedema që ndodh me zhvillimin e edemë e traktin e sipërm respirator. Ky shtet tashmë ka të rrezikshme për jetën.

Për më tepër, koshere mund të jetë një manifestim i sëmundjeve të brendshme, duke përfshirë kancerin, e cila sigurisht që komplikon opinionin për pacientin. Në 30% të rasteve ndodhin format kronike të sëmundjes.

Urtikaria parandalimit.

Masa që synojnë parandalimin e zhvillimit të kësaj sëmundjeje nuk është zhvilluar. Ajo duhet të jetë një mënyrë jetese të shëndetshme, zbulimin e hershëm dhe trajtimin e sëmundjeve oportune. Nëse ka sëmundje të shpeshta infektive - rehabilitimi i të gjithë vatrave të mundshme të infeksionit.