Lëkurës dhe mucous Herpes Herpes - Trajtimi


Përmbajtje
Lëkurës dhe mukozës herpes
Herpes Simptomat
Trajtimi i herpesit
Sores ftohtë për buzët
Herpes zoster (herpes në trup)
Forma të tjera të herpes
Faqja 3 nga 6

Trajtimi i herpesit


Me acarimin e shpeshta të herpesit (1 herë në muaj) kryejnë vaksinimin herpetycheskuyu specifike (5 injeksione e para të bëra 3-4 ditë pas një pushimi 2-javor për 5 injeksione 1 çdo 5-7 ditë) është kryesore Natyrisht, pastaj 3-6 muaj një kurs të dytë 5 injeksione çdo 7-14 ditë.

Jashtë për lubrifikim me lezione herpes duke përdorur ngjyra anilinë (fukortsyn, jeshile shkëlqyer), agjentëve antivirale (acyklovir, Zovirax, alpizarinovaya vaj vaj oxolinic (mos harroni se njollat ​​e lëkurës dhe veshje blu!), Tebrofenova krem, dhe të tjerët.) Në fillim të sëmundjes janë përdorur në formën e tabletave aciklovir ose skeme Valtrex të përdorë gjithashtu edhe immunomodulators (agjentët që stimulojnë sistemin imunitar), për shembull. interferon Amixin, tsikloferon, neovyr, panavir, polyoxidonium, viferon, kipferon, dhe të tjerët.

Gjatë mprehje është e dëshirueshme për të kufizuar buke dhe drithërat (qull) përmban arginine (një amino acid).

Është e këshillueshme për të marrë vitaminë B brenda një muaji.