Zoster White


Herpes White - një sëmundje e etiologji të panjohur. Njerëzit shpesh reagojnë shumë e dhimbshme, e dëgjuan fjalën "urdhje"Konfuze atë me qoshe (microsporia). Por eksitim absurde, gjendja e më pak agresive dhe shpesh kërkon lecheniz, siç është e tyre.

Arsyet për privimin e bardhë


Shkenca bën shumë versione të ndryshme që shfaqen dhe pastaj refuzuar me sukses. Në këtë kohë besohet se shkaktojnë kërpudhat bardhë liken Malassezia, të cilat prodhojnë substanca që bllokojnë qasjen në lëkurë UV. Shpesh kjo sëmundje "vizita" njerëzit me dermatit atopic në qoftë se ka një histori familjare të astmës, ekzemë, është një sfond trashëguar pafavorshme për alergji.

Simptomat eliminuar bardhë

Fëmijët e sëmurë shpesh nga viti në gjashtëmbëdhjetë. Në të rriturit, sëmundja zakonisht kalon shpejt dhe nuk të dorëzojë në shqetësimet e tyre. 

Simptomat Liken bardhë - njollat ​​e shndritshme mbi lëkurën

Liken White karakterizohet nga njolla të bardha në fytyrë, sipërfaqet anësore të gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme, arna të bardha që variojnë në madhësi 1-4 centimetra, mund të granatuar, dhe Ignite dimrit. Ata janë parë më të mirë në lëkurë të errët. Kruajtje Ndonjëherë vogla. Por, pavarësisht nga neahresyvnist jashtme, mjeku duhet të kontaktoni një dermatolog sepse kjo kore duhet të diferencohen nga vitiligo, liken Bran, dermatit atopic, mikozë veç e veç të lëkurës.

Diagnostics

Për të përjashtuar nevojën patogjene kërpudhave për të bërë siguruar thekon lëkurës mikroskopi mbi ta.

Trajtimi i privuar bardhë

Mjekimi zakonisht nuk është e nevojshme, sëmundja është veten. Nëse personi në fjalë defekt kozmetike, të emërojë zbutjen krem ​​(lanolinë, krem ​​fëmija). Në praninë e inflamacionit dhe hormonale vajrave përdorur (hydrokortyzonovaya).

Gjatë mprehje duhet të shmangin diellin, t'i nënshtrohet trajtimit për atë që kanë njolla të bardha nuk ishin të dukshme.

Mjetet juridike popullore në këtë gjendje nuk është relevante.

Komplikimet nuk lindin, pigmentim të lëkurës është restauruar, por të kalojë duhet të konsultoheni me një dermatolog për një përjashtim, siç kam shkruar më lart patologji të tjera.

Që nga shkaqet e bardhë nuk privimin e instaluar, pastaj parandalimin e qartë shumë.

Konsultimi mbi privon bardhë

Pyetje: herpes bardhë ngjitëse?
A: Jo.

P: A mund një fëmijë duke e ditur se ai e ka gjendjen, të caktojë trajtimin e tyre?
A: Unë do të ju këshillojmë që të shqyrtohet nga një dermatolog dhe të dorës scraping për kërpudha.

Pyetje: Në qoftë se trajtimi nuk është i suksesshëm dhe mbeten njolla të bardha, çfarë duhet të bëjmë?

Përgjigje: Obstezhtesya mjekun tuaj për sëmundje të tjera, duke përfshirë vitiligo.