Endocervicitis cervicitin, ekzotservitsit - Simptomet tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita - shkaqet, simptomat


Përmbajtje
Cervicitin: endocervicitis, ekzotservitsit
Arsyet tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Simptomat tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Diagnoza tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Trajtimi tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Komplikimet dhe parandalimi tservytsytov
Konsultimi obstetër-gjinekolog Related cervicitin endtservitsit, ekzotservitsit
Faqja 3 nga 7

Simptomat tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita


Simptomat tservytsyta mund të fshihet, dhe mund të shqiptohet. Në shumicën e rasteve, klinika varet nga shkalla e infeksionit patogjen. Shprehur ankesat më shpesh në pacientët me tservytsytom kundër sfondit të gonorre dhe karakteristike asimptomatike për tservytsyta përkundër sfondit të klamidia. Për kurs klinik është tservytsyt forma akute dhe kronike.

Në formën akute simptomat tservytsyta shumë vyrazheny- shqetësuar mukozës ose purulent vaginale shkarkimit, kruarje dhe djegie në vaginë, më keq gjatë urinimit. Nuk mund të jetë e shurdhër, zvarritje dhimbje në bark. Manifestime të tjera tservytsyta lidhur zakonisht me comorbidities. Për shembull, kombinimi i cystitis dhe tservytsyta, plus çdo gjë urinim në fjalë. Kur inflamacion i shtojca dhe cervicitin dhimbje barku më e theksuar kur procesi inflamator, temperatura rritet. Në prani të erozionit qafës së mitrës kundër një sfond tservitsita- të gjakderdhjes pas raportit seksual. Simptomat karakteristike tservytsyta përkeqësuar menjëherë pas menstruacioneve.

Në formën kronike tservytsyta pothuajse nuk ka simptoma. Kjo është për shkak të faktit se inflamacion gradualisht subvencioneve, ka një vulë e mitrës, formojnë cysts të vogla pas shërimit erozion shoqërues cervicitin.

Tservytsyt hutuar nga shenjat klinike mund të jetë absolutisht ndonjë infeksion. Përdorimi i shpeshtë i pamenduar i antibiotikëve zakonisht nuk të çojnë në trajtim tservytsyta, por vetëm suppresses simptomat.

Në çdo manifestimeve okulare tservytsyta nevojë për këshillën e një gjinekologu kualifikuar.