Endocervicitis cervicitin, ekzotservitsit - Konsultimi obstetër-gjinekolog Related cervicitin endtservitsit,


Përmbajtje
Cervicitin: endocervicitis, ekzotservitsit
Arsyet tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Simptomat tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Diagnoza tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Trajtimi tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Komplikimet dhe parandalimi tservytsytov
Konsultimi obstetër-gjinekolog Related cervicitin endtservitsit, ekzotservitsit
Faqja 7 nga 7

Pyetje dhe përgjigje konsultimi obstetër-gjinekolog në endtservitsit temën cervicitin, ekzotservitsit.


1.Mozhno seks me cervicitin?
Po, ju mund të nëse nuk ka infeksion, seksuale peravaemoy


2. si tservytsyt ndikojë shtatzëninë?
Nuk mund të preken.

A 3.Vliyaet tservytsyt në pjellori të ardhmen?
Jo, në qoftë se ju bëni infeksionet nuk oportune që parandalojnë fekondimin.

Cervicitin 4.Chy mund të trajtohen gjatë shtatzënisë?
Konservatore - të jetë e mundur. Në mënyrë tipike përshkruar trajtimin aktuale.

5. Në gjeta vaginitis. Ata thanë se ka shumë të ngjarë që ju tservytsyt. Si këto diagnoza në përgjithësi kanë të bëjnë me njëri-tjetrin?
Prania e trashje nuk do të thotë se ju keni cervicitin. Diagnoza është e nevojshme për të konfirmuar fillimin dhe për të gjetur shkakun e trashje.

6.Byvayut apo vajzat cervicitin?
Në fëmijët, ajo është mjaft patologji e rrallë, është shumë më e zakonshme në adoleshentët me fillimin e hershme të aktivitetit seksual.

Unë 7.V përkeqësimin e vazhdueshëm të tservytsyta kronike. A mund të vënë një spirale?
A nuk e dëshirueshme. Spirale intrauterine të kontribuojnë në procesin inflamator. Unë rekomandoj që të zgjidhni një tjetër metodë të kontracepcionit.

Mos të jetë 8.Mozhet tservytsyt e pads?
Jo, në qoftë se gjatë të ndryshojë pads.

9.Mne 23 vjet. Unë nuk kanë dhënë ende lindjes. Mjeku gjetur erozionin dhe cervicitin kronike dhe sugjeroi Moxibustion. Infeksionet atje. Çfarë duhet të bëni? Prisni për fytyrë apo djeg tani?

Erozioni dhe tservitsit- është hapur portat për infeksion. Duhet të trajtohet tani, ka shumë metoda të favorshme për djegien e lindi.

Obstetër-gjinekolog, MD Christina Frambos.