Endocervicitis cervicitin, ekzotservitsit - Diagnostics tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita - Shkaqet, simptomë


Përmbajtje
Cervicitin: endocervicitis, ekzotservitsit
Arsyet tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Simptomat tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Diagnoza tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Trajtimi tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita
Komplikimet dhe parandalimi tservytsytov
Konsultimi obstetër-gjinekolog Related cervicitin endtservitsit, ekzotservitsit
Faqja 4 nga 7

Diagnoza tservytsyta, endtservitsita, ekzotservitsita


Diagnoza tservytsyta paraqet asnjë vështirësi, shumë më të vështirë për të krijuar shkakun e inflamacionit dhe eliminuar atë.

Kur shihet në pasqyrë shënuar hyperemia (skuqje dhe ënjtje) e mukozës rreth OS jashtme të qafës së mitrës, qafën e mitrës është shpesh erozovani. I kanalit të qafës së mitrës janë purulent bollshme ose Muco-purulent shkarkimit. Kjo është veçanërisht e forma endoservicitis akute.

Foto Foto ekzotservitsit mucopurulent endocervicitis

Në formën kronike e shenjave të dukshme tservytsyta më pak. Janë ngjyra turbullt guximshme.

Nëse dyshoni se tservitsitvrach duhet të kryejë një studim gjithëpërfshirës, ​​i cili përfshin:

-shpifjeve mbi florën;

-PCR Diagnoza e infeksioneve të mëdha, infeksionet seksualisht të transmetueshme
-(Chlamydia, gonorrea, trichomoniasis, papillomavirus njeriut, infeksion citomegalovirusin, herpesi gjenital, mycoplasmosis, ureaplasmosis, candidiasis);
-Citologjia scraping nga qafën e mitrës dhe të kanalit të qafës së mitrës;
-Sowings bakteriologjike ndjeshmëri vaginale microflora të antibiotikëve;
-Gjaku në RW, HIV dhe hepatit;
-Ultratinguj legenit;
-colposcopy - është përdorur si një metodë shtesë për të përcaktuar qafën e mitrës comorbidity (erozioni, pseudo);

-me ankesat e urinalysis shpejtë mocheispuskanie-;
-ekzotservitsit kronike kërkon zonat biopsi patologjike në fazën e parë të ciklit menstrual.