Candidiasis gjenital, candidiasis vulvovaginal, maja - maja Candida vulvovahi Diagnoza


Përmbajtje
Candidiasis gjenital, candidiasis vulvovaginal, infeksion maja
Simptomet e mëllenjë (candidiasis vulvovaginal)
Mëllenjë Diagnoza (candidiasis vulvovaginal)
Trajtimi i mëllenjë (candidiasis vulvovaginal)
Mjetet juridike popullore trajtuar mëllenjë (candidiasis vulvovaginal)
Mëllenjë në shtatzëni
Komplikimet dhe parandalimi i candidiasis gjenitale (mëllenjë)
Infeksioni Konsultimi obstetër-gjinekolog Related maja ose candidiasis vulvovaginal
Faqja 3 nga 8

Mëllenjë Diagnoza (candidiasis vulvovaginal)


Në provim, pacienti në periodkandidoznoho vulvovaginal mukozale rëndësishëm akute ënjtje dhe skuqje të vulvë dhe vaginës, të çara dhe abrasions shkaktuar nga kruarje. Në muret e vaginës janë bastisjet ka filluar të thinjet që hiqen me vështirësi, duke lënë një të kuqe të ndritshme, të lehtë gjakderdhje Mukoza. Shpesh, lengjet vaginale paraqitur trashë tvorozhystoy masë të bardhë, ndonjëherë me një nuancë të gjelbër.

Foto gjenital candidiasis kur shihet në pasqyrë (përzgjedhje "djathë") e.

Vetë Diahnostikamolochnitsy nuk shkakton shumë probleme, por vetëm pas gjinekologjike gjinekolog provim nuk e vënë ndonjë diagnozë "Candidiasis Vulvovaginal". Ju duhet të kalojnë testet:

- shpifjeve konvencionale mbi florën e vaginës, e ndjekur nga mikroskopi. Për diskreditimi gjinekologu zbulon patogjen Candida. Në studimin e egra vaginale janë filamente kërpudhat quajtur miceli;

Fotografia Mushrooms Candida, të cilat shkaktojnë mëllenjë me ekzaminim mikroskopik.

- mori shpifje me identifikimin e mëtejshëm të patogjen. Është gjithashtu për të identifikuar ndjeshmërinë e patogjen për një grup të antibiotikëve. E gjithë kjo është e nevojshme për të zgjedhur trajtimin e dëshiruar antibiotikut;

- studimi serologjik, PCR - diagnoza - shqyrtimit për infeksion urogjenital. Diagnoza neposredstvennokandidoznoho vulvovaginal nuk kërkon teknika të tilla të sakta si PCR ose DFA që mund të zbulojë organizmave edhe të vetme. Fungi të gjinisë Candida zakonisht jetojnë në kopertinën njeriut dhe rëndësinë e zbulimit të mbarështimit intensiv. Por candidiasis gjenital është e kombinuar shpesh me infeksione të tjera që kërkojnë trajtim më të ndërlikuar të pacientit. Prandaj është e nevojshme për të përcaktuar praninë ose mungesën e patogjene të tjera.