Inflamacion të mitrës dhe vezoret adnexitis, salpingjitit dhe oophoritis - inflamacion të ma Diagnostics


Përmbajtje
Inflamacion të mitrës dhe vezoreve, adnexitis, salpingjitit dhe oophoritis
Shkaqet inflamacion të mitrës - tuba dhe vezoret
Simptomat dhe shenjat e inflamacionit të mitrës - tuba dhe vezoret
Inflamacion Diagnoza e mitrës - tuba dhe vezore
Trajtimin e inflamacionit të mitrës - tubave dhe vezoreve
Komplikimet dhe parandalimin e inflamacionit të mitrës
Faqja 4 nga 6

Inflamacion Diagnoza e mitrës - tuba dhe vezore (salpingooophoritis)


Inflamacion i mjekut shtojca - gjinekolog mund të dyshojnë janë shqyrtimi i parë gjinekologjik, por për të identifikuar shkakton inflamacion dhe patologjitë që lidhen përshkruajnë teste plotësuese. Vetëm një test i gjakut nuk mund të diagnostikojnë salpingo. Analiza Themelore - Ekzaminimi bacterioscopic apo bakteriologjike e materialit nga i qafës së mitrës, vaginë dhe uretrës për të gjetur inflamacion patogjen dhe për të përcaktuar ndjeshmërinë e tij ndaj antibiotikëve. Për të sqaruar diagnozën duke përdorur ultratinguj. Në raste të vështira të nevojshme për të konsultoheni me një kirurg dhe urolog.