Vaginosis bakteriale - Komplikimet dhe parandalimi i vaginosis bakteriale


Përmbajtje
Vaginosis bakteriale
Simptomet e vaginosis bakteriale
Trajtimi i Vaginosis bakterial
Komplikimet dhe parandalimi i vaginosis bakteriale
Faqja 4 nga 4

Oslozhneiya vaginosis bakteriale


Përveç cilësisë së jetës, komplikimet e vaginitis bakteriale vaginosis mund të jetë në gjendje të pa trajtimin e duhur pastaj të shkoni në inflamacion të organeve pelvike, e cila çon në varfëri dhe mosfunksionim menstrual.

Kjo është arsyeja pse ajo është aq e rëndësishme që të nënshtrohet trajtimit kur ngritjen diagnozën e vaginosis bakteriale.

Parandalimi i vaginosis bakteriale

Përsëritje e shpeshtë e vaginosis bakteriale të promovuar marrëdhënie seksuale përzier pa kondom apo kontraceptiv tjetër pengesë.

Përveç përgatiten vaginosis dhe imunostimulues aktiviteteve të përsëritura bakteriale mund të përdorë për të vaksinimit.

Ai përdor Salk vaksinë-trihovak që krijon imunitet vaginë lokale kundër zhvillimit të vaginosis bakteriale.

Vaksina injektohet intramuskulare tre herë në intervale prej 2 javësh. Pas një vit të ri-vaksinimi është treguar. Orari i tillë vaksinimi për të krijuar mbrojtje kundër infeksionit për 2 vjet. Megjithatë, ajo duhet të paralajmërojnë pacientët tanë nga përdorimi i paautorizuar i drogës trihovak Salk për shkak se ka disa contraindications:. Sëmundjet alergjike, infeksionet akute, sëmundjet e gjakut, sëmundje të veshkave, imunodeficiencave dhe kështu me radhë D.

Për të parandaluar vaginosis bakteriale nevojshme kontrolle parandaluese gjinekologjike në-paku një herë në vit për të zbuluar patogjene, dhe në qoftë se ju të paktën një herë në një diagnozë të jetës së vaginosis bakteriale vënë - të paktën 2 herë në vit.