Alergjik Conjunctivitis - conjunctivitis alergjik dhe Shtatzënia - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT


Përmbajtje
Konjuktivit alergjik
Simptomet e konjuktivit alergjik me foto
Çfarë teste duhet të marrë në konjuktivit alergjik dyshuar
Trajtimi i konjuktivit alergjike
Features jeteses në konjuktivit alergjike
Conjunctivitis alergjike tek fëmijët
Conjunctivitis alergjik dhe Shtatzënia
Komplikimet dhe parandalimi i konjuktivit alergjike
Faqja 7 nga 8

Conjunctivitis alergjik dhe shtatzënia.


Konjuktivitet alergjike shpesh pari zbuluar gjatë shtatzënisë. Por përkeqësimi i mundshëm i tashmë kanë sëmundje. Trajtimi i sëmundjeve alergjike në shtatzëni është i lidhur me një sërë vështirësish që lidhen me faktin se shumica e drogës dhe disa metoda të ekzaminimit në kohën e ndaluar për shkak të rrezikut të tyre të mundshëm të fetusit.

Simptomet e konjuktivit alergjik gjatë shtatzënisë kanë dallime të rëndësishme nga klasik.

Ndikimi negativ i sëmundjes në fruta atje. Edhe pse efektet toksike në fëmijën ende e mundur, por vetëm kur periudha e ndaluar të drogës jetën e një gruaje.
Diagnoza alergjik gjatë shtatzënisë është e mundur vetëm me anë të testeve të gjakut (të gjakut për IgE specifike). Duke u përpjekur të vështirë për të mbajtur masat maksimale për të reduktuar ekspozimin ndaj alergeneve. Trajtimi lokal fillon me Kromoglikate derivatet natriumi dhe e kufizuar nga ana e tyre. Në trajtimin e konjuktivit alergjike në gratë shtatzëna ruajtur antihistamines maksimale kufi për shkak të efekteve të tyre të mundshëm në fetus. Nëse është e nevojshme, përgatitjet e preferuar gjeneratës së tretë (Telfast) në doza minimalisht efektive. Ndonjëherë trajtim regjimi administruar sorbents normë për 10-14 ditë.