Urinim i pavullnetshëm


Urinim i pavullnetshëm - është mosmbajtjeje, zakonisht natën. Sëmundje shpesh ndodh në fëmijët, kjo ndodh më shpesh në mes të moshës 4-7 vjet, dhe djemtë janë 2-4 herë më shpesh. Patologji konsiderohet urinim i pavullnetshëm tek fëmijët më të vjetër se 3 vjet. Shkaqet e urinim i pavullnetshëm përsëri­noobraznye: ndryshimet në tru, shkelja e gjumit dhe syçeltësi, një nën­Gjendja e arsimit në formën e lirisë së tepruar ose ashpërsia e tepruar, orendi neurotike - konflikteve familjare, grindjet dhe të tjerët.

Në çfarë sëmundje atje urinim i pavullnetshëm:


 • Sëmundje e sistemit nervor qendror
 • Sëmundjet inflamatore të sistemit urinar
 • Diabet
 • Diabeti insipidus
 • Dështimi kronik i veshkave
 • Probleme psikologjike

Çfarë mjekët zbatohen nëse ka urinim i pavullnetshëm:

 • Urolog
 • Endocrinologist
 • Neurolog
 • Pediatër
 • Psikolog

Ilaç bimor ka kohë përdorur në trajtimin e urinim i pavullnetshëm në kombinim me metoda të tjera.

1. Kur urinim i pavullnetshëm - aerofitoterapiya: dhoma mbulua një përzierje e vajrave thelbësore të urtë, livando, koriandër në një raport prej 3: 2: 1. çdo procedurë duke përdorur 2-5 pika e një përzierje e vajrave në 30 ml të një prej këtyre takimeve. Të përdorin pompa tejzanor llak. Sesioni zgjat 5-15 minuta çdo ditë ose dy. Sesioni i parë zgjat 1 - 2 minuta. Kursi i trajtimit 15 - 20 seanca.

2. Salvia officinalis. 40 g barishte të thata në 1 litër ujë të valë. Insistojnë, përfundoi, 1 - 2 orë. Marrë 100 deri 200 g 3 herë në ditë.

3. Insistojnë balta të mirë me ujë për disa orë, duke ndryshuar ujë 2 herë. Kur nastoyitsya, atëherë kullimin e ujit dhe për të marrë një gotë me ujë, ajo nasypayuchy 1 g rrënjë pluhur Kalgan.