Display #
Title Author Hits
Anemi Nephrogenic anemi veshkave admin 321
Aplazionit uretër admin 257
Bacteriuria asimptomatike në shtatzëni admin 282
Cystitis akute dhe kronike admin 286
Diabetik nefropati admin 244
Dismetabolic këmbimit nefropati admin 245
Diverticulosis fshikëz diverticulum admin 247
Dysplasia neuromuskular e uretër admin 312
Ekstrofiya fshikëz admin 226
Epispadias admin 227
Fibrozë retroperitoneale sëmundje Ormond-së admin 439
Furosemidzavisimaya veshkave admin 240
Glomerulonefriti admin 1376
Gurë në fshikëz dhe uretër admin 535
Gurët në veshka nephrolithiasis admin 352
Hydronephrosis admin 254
Inflamacion Cystitis e fshikëzës në meshkuj admin 280
Jade tubulointerstitsialnyy akut admin 237
Kronike renale dështimi admin 270
Lupus nefrit admin 514
Mehakaliks mehakalikoz admin 233
Mochekishechnyy gyp admin 257
Nephroptosis veshkave lundrues admin 231
Neurogjenik fshikëz admin 303
Ngushtim Urethral dhe Eliminimin e të uretrës admin 1026
Paranephritis admin 359
Podahrychnyynefropatiya admin 362
Pyelonephritis admin 278
Pyonephrosis admin 262
Renale amiloidosis admin 242
Renale dështimi akut admin 307
Sëmundjet parazitare organet urogjenitale admin 581
Shoku bakteriale në sëmundjet urologjike admin 536
Sindromi Hepatorenalnyy admin 251
Spinal fshikëz admin 296
Traktit urinar Infeksionet - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT admin 1482
Trupat e huaj fshikëzës admin 269
Tuberkulozi e sistemit urogjenital nefrotuberkulez admin 550
Uremi admin 314
Ureteral stenozë admin 534
Ureterocele admin 258
Uretritin admin 256
Urinim i pavullnetshëm admin 231
Urolithiasis urolithiasis admin 431
Valvulave uretër admin 235
Veshkat Kistadenoma admin 265
Veshkave dhimbje barku admin 494
Veshkave dystopia admin 244
Veshkave Kist admin 395
Veshkave polycystic admin 235
Vesico-ureteric zbaticë admin 209