Depozitimi i yndyrës në armëve, gjoks, fytyrë, qendrore


Nëse pjesa më e madhe yndyrë është e shpërndarë në sup brez, bark, zonat supraclavicular, fytyrë, gjoks, mbrapa, ky lloj quhet trashje qendrore. Personi bëhet kështu hënë, rrumbullakosura cheeks - të kuqe. Lëkura e barkut, sup brez, rajoni axillary, hips dhe mollaqe grupet janë njolla ngjyrë vjollcë-kuqe e gjatësisë së tyre prej 8 cm. Dhe një gjerësi prej 2cm.

Shkaqet e shpeshta të trashje qendrore.


Sëmundjet e gjëndrra e hipofizës.

Çfarë duhet të bëni nëse ju keni trashje qendror.

Është e rëndësishme që të bënte një ekzaminim të plotë dhe trajtim nga një mjek - një endokrinolog.

Të ndihmojë, e cila kërkon mjekët.

Në praninë e llojit qendrore të trashje duhet të konsultoheni me një endokrinolog.