Lëvizja e pakontrolluar e qepallave, koka, supet, përfshirja abdomen


Lëvizja e pavullnetshme përsëritura pavullnetshme e qepallave, nofullës, koka, supet, përfshirja bark - një manifestim i TIC motorike. Ka edhe politika gjuhësore - si kollitjes, shmyhannya hundë, snorting, fishkëllimë.

Tiki zhvillohet në fëmijët dhe adoleshentët. Mosha më e shpeshtë e - 7 viteve, kur një fëmijë është përballur me ndryshimin e mjedisit shoqëror (klasit të parë).
Parakushtet për shfaqjen e ticks është zhvillimi mangët fetusit gjatë shtatzënisë dhe në të ardhmen - efektin e stresit në familje ose në shkollë.


Është e rëndësishme të kujtojmë se politika - një sëmundje beninje, kjo nuk do të çojë në inteligjencë më të ulët, ose sëmundje mendore. Problemi kryesor është defekt kozmetike që shkakton adoleshencë të kufizojnë rrethin e tyre të komunikimit.
Kur krijimin e një mjedisi të përshtatshëm, me zhvillimin e fëmijës, defekti është i tyre, shpesh pa trajtim. Edhe pse lëvizjet ndonjëherë shprehura dimly pavullnetshme mbeten shokët e njeriut për jetën.