Djegia dhimbje, djegie në trup dhe këmbë


Djegia e dhimbshme, ndjesi shpimi gjilpërash, prostrilyuvannya, mpirje ndodh kur fibrave nervore janë dëmtuar nga faktorë të ndryshëm. Në post-herpetike (ndër brinjëve) nevralgji këto ndjenja ndodhin në gjoks apo bark dhe kapur gjysma e trupit (zona nga kërthizë në shpinë).

Në nevropati të shqetësimit mesatare ose ulnar nervore ndodhin menjëherë ose në prostrilyuyut palme në pëllëmbë të bërryl tuaj.

Në djegies diabetik polyneuropathy ndodh në këmbët