Prostatitis - Prostatitis dhe sterilitet


Përmbajtje
Prostatitis
Simptomet e prostatitis
Prostatitis akute bakteriale
Prostatitis kronike bakteriale
Prostatitis dhe sterilitet
Diagnoza e prostatitis
Trajtimi i prostatitis
Komplikimet prostatitis
Parandalimi dhe pacienti prostatitis monument
Faqja 5 nga 9

Prostatitis dhe sterilitet


Vazhdoi inflamacion aktual trajtohet kronik i prostatës çon në trazirat e spermës, si dhe një numër të caktuar të pacientëve - në varfëri. Shkelja e pjellorisë që zhvillon kundër sëmundjeve inflamatore të organeve gjenitale mashkullore, i takon një varfëri nxjerrës grup, i cili mund të jetë në fazë të eksretorno - infertilitetit obstruktive - toksike ose nxjerrës.

Reduktuar pjellorisë ndodh kundër zhvillimit normal të gonads dhe hormonit furnizim adekuat të mjaftueshme, edhe pse ka dëshmi të çrregullimeve hormonale në prostatitis kronike.

Në 5-12% të pacientëve që vizitojnë klinikën për trajtimin e infertilitetit është një histori e sëmundjeve inflamatore urogjenitale.

Edhe pse lidhja mes prostatitis kronike dhe varfëri nuk është plotësisht e qartë: bakteret, viruset, leukocite, radikalet e lira, cytokines, ndryshimet imunologjike dhe pengimi i mënyrave vas që shoqërojnë prostatës, është një cofactor në zhvillimin e infertilitetit.