Retractors


Mjetet moderne kirurgjikale - një sisteme të teknologjisë së lartë i përbërë nga komponentë me grup të ndryshme të pajisjeve që bashkëveprojnë në një nivel të lartë për të siguruar funksionimin e duhur - precizitet dhe cilësinë - optikë, elektronikë, software, mekanikë.

Retraktorov ri të sistemit (zgjerues) të përdorura gjatë operacioneve minimalisht pushtuese mbi shpinë në të gjithë treguesit. Përdorimi i mjeteve varet nga pajisjet e klinikave, profesional neurokirurg aftësive. 


Sistemi retractor gatishmërie në fund skajor është përdorur gjatë operacioneve në hernia mesit intervertebral. Retractor ofron kushte optimale për punë - dritë, kufijtë operative shqyrtim, retractors qëndrueshme pozitë (fikse për të trajtuar) retractors teh mbeten të mbyllura gjatë futjes së hapjes dhe nëse është e nevojshme në madhësinë e dëshiruar.

Sistemi i Retractor alarm në fund skajor

Tuba Retractor ofron qasje në fushën kirurgjikale - për shkak të instrumenteve të saj zgavrën e vogël e bëra nevojshme neurosurgical, optika (ndriçimit dhe zmadhim).

Tuba Retractor

Troakar me optikë dhe bën autopsi të përdorura në operacionet e të dyja i qafës së mitrës dhe nivelin e mesit dhe siguron qasje të butë përhapje progresive dhe të ndryshme të aftësive vizualizimi - endoscope, mikroskop.

 

 Troakar me optikë dhe bën autopsi

Në dispozicion në një numër të madh të instrumenteve për neurokirurgji, minimalisht operacioneve pushtuese mbi shpinë.

Modular Retractor brith vertebrale me kusht blades X-ray depërtueshëm, nozzles të ndryshme, Svetovod.

Modular Retractor brith vertebrale

Këndi Retractor Rosenthal optimizes performancën me pëlhura dhe ekran. Përdoret për të hapur dhe minimalisht invazive operacione, të tilla si kyphosis, scoliosis, traumat rruaza, prolapsi intervertebral disk. Mund të sigurojë qasje të barkut ose dorsal ndër brinjëve në operacionet në shpinë kraharorit. Përdorimi i mundur numra të ndryshme të blades dhe blades e gjatesite e ndryshme të 12, 14, 18 centimetra.

Këndi Retractor Rosenthal

Endoskopike Sistemi GORE përdoret për operacione endoskopike në disqe e shpinë mesit, ofron të gjitha accesses në shpinë mesit në foramenalnyh, mesor dhe lateral herniation disk dhe prolapsi. Punues channel 3.5 mm optikë, ka dy kanale shtesë për ujitje dhe thithje. Pajisur me një grup të mjeteve - pincë, grepa, hapëse, hetim për hemostasis.

Endoskopike Sistemi GORE

Operacionet ENDOSPINE tuba mund të veprojë endoscopically disk herniation në cervikale dhe mesit stenozë shpinë.

 

ENDOSPINE

Për operacionet minimalisht pushtuese mbi shpinë kraharorit duke përdorur një sërë Rosenthal.

Set Rosenthal

Përdorni teknologjinë pohressivnyh ofron disa përfitime për pacientin dhe për kirurg: rënie dhimbje, të zvogëluar madhësinë e prerë, duke reduktuar kohën në spital, përmirësuar rezultat estetike, përmirësuar vizualizimi i fushës kirurgjikale dhe lëvizin operacionet, duke reduktuar në një heqje minimale kockave, duke zvogëluar numrin e komplikime pas operacionit, reduktuar periudhën rekonvalistsentsiyi - shërim.

Neurolog Doktor Kobzeva SV