Testi përditshme urinë


Analiza Daily urinës - një studim për të vlerësuar prodhimin e substancave të ndryshme në urinë. Kjo provë është bërë si vetëm që nuk kërkimore shtesë sëmundje të veshkave, por edhe në çrregullime të organeve dhe sistemeve të tjera.

Në ditën e anuluar studimin marrjen e drogës diuretik. Sport pije në hetimin ditë duhet të mbetet e njëjtë si zakonisht. Kufizime të veçanta në dietë dhe aktivitet fizik është e nevojshme. Në disa raste, për t'u përgatitur për zbatimin e kësaj nevoje paraprak analizë për të ndryshuar trajtimin, i cili do të prodhohet nga mjeku juaj ndjekin.


Në prag të kërkimeve që ju do të jepet enët speciale urinë, ajo ka shkallë për të përcaktuar sasinë e lëngjeve të përfshira aty. Në disa raste, ajo mund të përmbajë një speciale të lëngshme-ruajtës që është shtuar për të ruajtur më të mirë të substancës. Mos derdh këtë lëngshme.

Gjatë tërë ditës (!) Urina duhet të mblidhen në enë të dhënë për ju.

Të nesërmen në mëngjes, ju duhet të shtoni numrin e përgjithshëm të urinës dhe 200 ml (në lidhje me një filxhan) të këtij numri të hedhur në një tjetër enë për transferim në laborator për analizë.