Analiza thermographic e scrotum


Analiza thermographic e scrotum që mund të zbulojë një fazë varicocele subklynycheskye dhe monitoruar efektivitetin e trajtimit kirurgjik kryhet nga një pjatë të veçantë termohrafycheskoy ose imager largët.


Në pacientët me varicocele në thermography shënuar termoasimmetriya drejtën dhe gjysmën e majtë të scrotum në rangun prej 0,5 për 3,0 ° C.


Kjo metodë mundëson vlerën e temperaturës si në Hydrocele, hernie inguinale, sëmundjet inflamatore të scrotum.