Ureteropielohrafiya reaksionar


Metoda e përdorur për kontrast të sistemit pyelocaliceal dhe uretër veçmas në çdo anë. Ajo është bazuar në prezantimin e mesme kontrasti nëpërmjet kateterit formuar nëpërmjet cystoscope në uretër. Cystoscope kryhet përmes uretrës në fshikëz.

Ureteropielohrafiya reaksionar përdoret për traktit urinar të shkurtër të kundërta në sëmundje të ndryshme të veshkave dhe ureters. Me atë që ju mund të përcaktojë gota thyerje, të përcaktojë vendndodhjen dhe shtrirjen e shtrëngim në uretër dhe kështu me radhë. D.