Urography sondazh


Studimet OBZORNAYA UROHRAFIYA- demonstruar punën dhe strukturën e sistemit urogjenital dhe dokumentuar me anë të X-ray film.

Para studimi kërkon trajnim të veçantë, e cila është mbajtur për dy ditë. Përgatitja është përjashtimi i produkteve që shkaktojnë fryrje - lakër, patate, bishtajore, fruta, qumësht të freskët, bukë thekre, sheqer dhe kështu me radhë D., të administruar qymyr ose polifepan.. Ushqimi drekë ndalesa me studimet e mëparshme të ditës, në mbrëmje dhe në mëngjes trajton spastrimit klizmë. Në mëngjes para se studimi mund të ketë çaj mëngjes me një sanduiç, si në zorrët e gazit bosh prodhimit rritet


Hulumtimi është fiksuar në kasetë të gjerë 30-40 cm, X-ray kap rajonin e polit sipërme e veshkave në pubis. Urography Anketa jep një indikacion për strukturën e eshtrave dhe veshkat shohin hijet, madhësia e tyre, formën, vendndodhjen. Ha gurët në veshka foto shikimin mund të konsiderojë hije në pjesë të ndryshme të traktit urinar.