Veshkave biopsi


Biopsi - një operacioni diagnostikues, përdoret në qoftë se të gjitha metodat e anketës e përdorura nuk janë të lejuar për të vënë finale

Rezultojnë Zonat biopsi indeve të histopatologjike dërguar në një laborator, ku ai vendosur të ashtuquajturën "histologic" diagnozën.

Një biopsi e veshkave është përdorur kryesisht në humbjen totale të indeve të veshkave për të përcaktuar shkaqet e sëmundjes. Metodë është veçanërisht e rëndësishme në qoftë se studimi mund të ndryshojë rrënjësisht trajtimin.

Ekzistojnë tri lloje të biopsies veshkave: Gjatë një operacioni në veshkë përmes një prerje të vogël në metodën e pasme dhe shpuese - duke përdorur një gjilpërë të veçantë në bazë të ultrazërit apo X-ray machine.