Ekzaminimi bakteriologjik të urinës


Shumë prej kësaj analize, si më të njohur "urinë sterilitet". Testi është i dizajnuar për të përcaktuar përmbajtjen në bakteret urinës, e cila normalisht (me analizën e duhur të grumbullimit), nuk duhet të jetë. Prania e bakterieve në urinë tregon infeksion i traktit urinar. Përcaktimit të llojit të baktereve do të lejojë mjeku të caktojë trajtimin më të përshtatshme.

Për të përgatitur për analizën që ju nuk keni nevojë furatsillina dhe Permanganat kalium, nëse zgjidhjet antiseptik bien në rezultat test urina mund të jetë negative të rreme.


Vetëm lahet vulvë zier ujë. Dhe të mbledhë urinë në një enë sterile.

Shënim: në qoftë se një mjek i interesuar në shtetin e uretrës microflora vend mjeku i veshkave do të përshkruajnë studimin e parë dhe nuk urinë mes lumi.