Test me HG


Test me HG është përdorur për të përcaktuar shkakun e anovulation në të lartë apo të moderuar, rrallë - Reduced mbushje estrogjenit dhe dështimin e korpus luteum.

Qe perfshin administrimin 1500 IU hCG intramuskulare për 5 ditë. Me rregullt ciklit menstrual droge të përcaktuar 12-14-të ditës, dhe në amenorrhea opsomenorrhea - pavarësisht ciklit. Një test pozitiv është për të zvogëluar nivelin e estrogjenit në urinë e estradiol në gjak, duke rritur sasinë e progesterone në gjak dhe urinë e prehnandiolu të vlerave karakteristike të fazës Luteal të ciklit menstrual. Përveç kësaj, vlera diagnostike ka reduktimin e CI (më pak se 50%), IE (me pak se 40%). Një test pozitiv mund të konfirmohet me metoda të tjera kërkimore, të rrisë temperaturën basal, fenomenin e nxënësve zhdukjen dhe kështu me radhë. D. Nëse mostra e përdorur në amenorrhea, dukuri e gjakderdhjes disa ditë pas ndërprerjes së drogës konsiderohet si një përgjigje pozitive (hipofizës dështim lyutropyna dhe pritja ovarian normale) . Mungesa e ndryshimeve të hormoneve në trup pas hyrjes GK ngopjes gjeni një rezultat negativ provë (vezore primar).


Mostrat opsion sclerogangliac sindromi ovarian. Përdorur për të përcaktuar etiologjinë e hyperandrogenism (ovarian ose veshkave). Është futja e 1500 IU hCG intramuskulare çdo ditë për 5 ditë. Para dhe pas testet vendosur nxjerrje e 17-COP. Rritja sekretim prej më shumë se 50% është interpretuar si një test pozitiv (Zanafilla ovarian hyperandrogenism), pa ndryshime - (Zanafilla veshkave të sëmundjes) të dyja negative. Të dhënat më të sakta është marrë duke përcaktuar sekretim i pjesshëm i 17 KS: Nëse pas administrimit të hCG vlerës androsterone / etioholanolon më 1 - provë pozitive, më pak se 1 - negative.