Display #
Title Author Hits
Algoritmi për diagnostikimin dhe trajtimin e infertilitetit imunologjike admin 245
Amnioskopiya amniocentesis admin 230
Antitrupat anti-spermës MAR-provë admin 282
Biopsi endometrial admin 247
Citologjik shpifjeve Pap testi, testi Pap admin 1318
Colposcopy admin 288
Curettage diagnostike e mitrës admin 290
Doppler admin 235
Gjyq estrogjenit-progestin admin 251
Hulumtimi Kolpotsitolohicheskoe admin 295
Hysterosalpynhohrafyya GHA admin 461
Hysteroscopy admin 273
Lëkurës dhe test alergjik admin 292
Lloje kushtetuese Gratë admin 221
Mamografia admin 248
Matja basal Shpjegimi trupi BT temperatura Rregullat e trupit basal Listat e temperaturës admin 1049
Përcaktoni nivelin e aldosteronit admin 278
Përcaktoni nivelin e dehidroepiandrosteron admin 296
Përcaktoni nivelin e estradiol admin 291
Përcaktoni nivelin e Hormoni admin 330
Përcaktoni nivelin e hormonit luteotrophic admin 245
Përcaktoni nivelin e progesterone admin 368
Përcaktoni nivelin e testosteronit admin 416
Përkufizimi i numrave qafës së mitrës indeksit admin 287
Pertubatsiyi Tubat fallopiane admin 239
Radiografitë sellae admin 245
Studimi i organeve admin 316
Test me dexamethasone admin 235
Test me estrogjenit dhe progesterone admin 253
Test me follitropina admin 207
Test me GnRH sintetike admin 212
Test me HG admin 217
Test me kontraceptivët binare hormonale dhe glukokortikoideve admin 212
Test me progesterone admin 217
Testi i corticotropin admin 252
Testi Oksitotsinovogo admin 228
Testi Postcoital admin 236
Ultratinguj diagnoza e ultrazërit legenit admin 299
Vulvë Research admin 284