Humbja e kanalit anal


Humbja nyjet zgjeruar karakteristikë e hemorroide. Përveç humbjes së mundshme të mukozës së zorrës së trashë apo të rektumit dhe kanalit anal e humbjes dhe tumoreve beninje që mund të jetë i gabuar për hemorroide zgjeruar.