Andrologist Konsultimi, endocrinologist


Ofron të diskutuar ankesat pacientit, një inspektim të plotë të lëkurës, lartësi trupi vlerësim flokët e trupit, peshë, presionin e gjakut, të rishikuar organet gjenitale, hartimin e ekzaminimit dhe të mjekimit plan nevojshme.