Spote të kuqe rozë, kozhekrapivnitsa nxituar


Urtikaria - Natyra itchy skuqje të lëkurës alergjik, e kuqe (rozë) ngjyra.

Mundur shkakton koshere


 • Ushqim
 • Përgatitjet
 • Pickimin e insekteve
 • Rrobat (alergji kontakti)
 • Rrezet e diellit
 • Të ftohtë
 • Infeksionet
 • Helmintet
 • Sëmundjet e gjakut
 • Sëmundje autoimune

Trajtimi i urtikarie

Gjëja më e rëndësishme në trajtimin e koshere si me ndonjë alergji të tjera - për të eliminuar kontaktet me alergjen (çfarë e shkaktoi koshere). Në fillim nuk urtikarie ose urtikarie episode rrallë ndodhë trajtim përdorimin si simptomatike mundshëm të alergji moderne (antihistamine) mjekimit ("Claritin", "Aerius", "Telfast", "Zirtek").

Kur shpërthimet ndodhin rregullisht duhet të konsultoheni me një mjek për të sqaruar shkaqet e urtikaria dhe zgjedhjen e trajtimit adekuat.

Përdorimi i zgjatur i antihistamines pa efekt të mjaftueshme dhe pa u konsultuar mjeku veten duke përdorur ilaçe të ndryshme bimor dhe homeopatik, trajtimet tradicionale për urtikaria pa rregullave të përgjithshme për alergji mund të përkeqësojnë sëmundjen.

Mjetet juridike popullore e koshere

Përdorin të njëjtën mbledhjen e bimëve medicinale në trajtimin e alergjive, por duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm, sepse ata gjithashtu mund të shkaktojë një reaksion alergjik. Para se të përdorni mjetet juridike popullore, të konsultoheni me një mjek.

Për çfarë mjeku për të adresuar gjatë urtikarie

Të cilat mjekët mund të kenë nevojë në rast të koshere?

 • Mjek i përgjithshëm (mjeku i familjes) Internist
 • Dermatolog
 • Allergist