Studimi Koprolohycheskoe e feces


Nga pjesë të ndryshme të pjesëve të feçe freskëta Zgjidhni 10-15 g në një enë të pastër.

Për këtë analizë, trajnim të veçantë është e nevojshme. Por mjekët përshkruajnë indikacione speciale dietë prove qe doni te ndiqni 4-5 ditë. Nëse ju dorëzojë stol gjak okult, ju keni 3-4 ditë për të përjashtuar nga dietë të mishit dhe të gjitha mish, peshk, vezë, të gjitha llojet e perimet jeshile dhe domate.

Ju gjithashtu nuk duhet të lahen dhëmbët tuaj. Ndoshta duke përdorur një furçë mishrat ju qëndron gjakut dhe mjeku gabimisht mund të vendosë që burimi i tij në stomak ose zorrët.


Për të njëjtën arsye që ju nuk mund të testohen gjatë rëndim të hemorroide.