Display #
Title Author Hits
Alergji në fëmijët dhe të rriturit - Alergjia tek fëmijët admin 348
Alergji në fëmijët dhe të rriturit - Mekanizmat e alergji admin 295
Alergji për stings insekteve admin 287
Anafilaktik shoku admin 2855
Apendiksit admin 279
Brinjë frakturë admin 1888
Bruising e trurit admin 255
Compression shpinë frakturë admin 306
Diabetik koma admin 620
Duart e përbashkët dislokuar sup sup admin 256
Duart Thyerje admin 592
Gangrenë admin 434
Goditjes admin 317
Helmimit me ushqim, kërpudha, alkooli, kimike admin 861
Hendeku cruciate ligament gju admin 275
Hip thyerje admin 363
Hip zhvendosja admin 250
Klavikul Dislokimi - shkaqet, simptomat dhe Trajtimi OT admin 403
Klavikul frakturë admin 322
Kyçin e këmbës ndrydhur e këmbë, këmbë kyçin e këmbës admin 2779
Lëndim kreu lëndim të trurit traumatik, dëmtimi traumatik i trurit admin 907
Lëndimet e sistemit urinar veshkave, fshikëzës, uretrës admin 525
Ndrydhje admin 1342
Ngrirja admin 319
Peritonit admin 327
Pulmonar arterie emboli admin 269
Renale koma admin 254
Sëmundje Motion sëmundje Motion admin 236
Shpatull frakturë admin 422
Shpinë frakturë admin 431
Sindromi i qafës-kafkës admin 219
Sup humerus frakturë admin 560
Termike djegur admin 409
Thyerje bërryl bërryl admin 391
Thyerje e kockave të dorës admin 7259
Thyerje e pranoj admin 335
Thyerje parakrah bërryl rrezja yyly admin 439
Thyerje të kockave të hundës admin 2396
Trauma barkut admin 950
Varësia alkoolizmi në sindromin e alkoolit admin 400
Zhvendosja e duarve bërryl të përbashkët admin 304