Konsultimi i neurolog në një pritje në neurolog


Në primar neurolog mjeku, ju them se ju jeni të shqetësuar në lidhje me se sa kohë më parë ka pasur ankesa. Atëherë mjeku do të kryejë ekzaminimin neurologjik, i cili do të testojë se si sistemin tuaj nervor. Pastaj caktojë provimet e nevojshme për të konfirmuar diagnozën. Trajtimi i ndonjë sëmundje neurologjike kërkon, mbi të gjitha, të vendosur diagnozën e saktë. Nëse diagnoza është e qartë, trajtimi do të jetë planifikuar menjëherë. Sipas një studimi të ri-të konsultoheni me mjekun, nëse është e nevojshme, të rregulluar trajtim, dhe t'ju vëzhgojë gjatë trajtimit, nëse është e nevojshme, të konsultohen mjekët e tjerë përshkruajnë (okulist, kardiologun, endokrinolog, etj). Neurolog duhet të ju jap informacion në lidhje me metodat moderne të diagnostikimit, ku të shkojnë, ju orientuar çmimet dhe cilësinë. Ju, duke pasur këtë informacion, zgjidhni opsionin më të përshtatshme për ju provë.


Sipas një studimi të mjekut të përshkruajnë trajtim individual të përshtatura për karakteristikat tuaja individuale dhe problemet ekzistuese. E pra, në qoftë se mjeku neurolog ka specializim në mjekësinë rigjeneruese, dhe do të jetë një trajtim gjithëpërfshirës që kombinon të dy drogës dhe formën jo-drogës të ndikimit. Nëse është e nevojshme, mjeku do të zgjedhin për ju trajtimin e nevojshëm fizioterapie, duke zvogëluar ngarkesën e drogës në trup dhe shkurtojnë rehabilitimin.

Kur sindroma dhimbje ndonjëherë direkt në mjeku pritjes bllokadën mund të bëni për të reduktuar dhimbjen.

Ndonjëherë një numër të problemeve neurologjike ose pas lëndimit, nevropati zhvillon muskujt kur është e nevojshme elektrike.

Nëse jeni të interesuar në trajtimin shëndetësor-kurotnoe, mjeku duhet të informojë në mënyrë të detajuar në lidhje me më të përshtatshme turistik konsideruar comorbidities.

Mjeku mund të ju rekomandojmë një kurs të trajtimit ushtrimeve fizike mund të konsultohen për këtë çështje në ushtrimin specialist (terapi fizike).

Ndjekin neurolog ju pikturuar një program të përshtatur trajtim dhe kontrollon gjendjen tuaj në trajtim mjekësor dhe rehabilitim.

Karakteri i çrregullimeve neurologjike, nëse dhimbje koke, çrregullime autonome, përsëri dhimbje, çdo gjë - përfshin pozicion aktiv si një mjek dhe pacientit. Vetëm një bashkëpunim i përbashkët do të arrijë rezultate.

Duke iu përgjigjur për ju dhe për shëndetin tuaj, mjeku është duke pritur që të kthehet nga ju informacion të plotë dhe të saktë për atë që ju jeni të shqetësuar në lidhje me atë historinë e sëmundjes tuaj. Ne jemi të interesuar veçanërisht në prani ose në mungesë të intolerancës apo mbindjeshmëri ndaj çdo forme të drogës dhe jo-drogës trajtim, reaksionet alergjike, comorbidities (disa prej të cilave përjashtojnë përdorimin e formave dhe metodave të efekteve terapeutike të caktuara). Nëse sëmundja neurologjike në familjen tuaj dhe të dashurit janë.

Pse duhet të konsultoheni me mjekun sy neurolog.

Është e rëndësishme për të zgjedhur ilaçe veten. Mos pini atë të afërmin e përcaktuar ose mik me ankesa të ngjashme. Për shkak se trajtimi i ndryshëm mund të jetë e nevojshme. Të gjitha nuancat e problemit tuaj dhe gjendjen tuaj do të vlerësohet vetëm në konsultimet e mjekut me kohë të plotë. Përveç kësaj, ilaçe e tregut është i përditësuar vazhdimisht me objekte të reja moderne. Jo gjithmonë kosto përcakton cilësinë e drogës, dhe më shumë - nevojën pranimin për ju. Vetëm një mjek mund të zgjidhni dozen optimale që ofron rrezikun më të ulët të mundshëm të efekteve anësore dhe efikasitetin maksimal me rastin tuaj. Vetëm një ekspert mund të përdorni një terapi të plotë të drogës, në të cilën përdorimi i njëkohshëm i disa barnave reciprokisht përforcojnë njëri-veprim, duke i lejuar për të reduktuar dozen, dhe kështu rrezikun e efekteve anësore. Mos harroni se rreziku i efekteve anësore të listuara në udhëzimet është e ndryshme. Për të përcaktuar probabilitetin e çdo individ në nevojë të përjetojnë të drogës dhe kolegët shkencore dëshmi.