Trashje i penisit


Aktualisht, trashje (rritet në) penisi përdorur disa metoda - transplant nën lëkurën e penisit strips pa yndyrë e lëkurës ose muskujt e murit të përparmë të barkut, transplant kirurgjik të muskujve.

Të gjitha këto metoda për trashje e penisit, kanë të meta: rezultat paparashikueshme, nuk ka efekt për shkak të rrushfetit resorption hyrë, trauma të rëndësishme, pasi operacioni mbetet blemishes (plagët) në ndarjen e vendeve të trash indet në rrezik të lartë të komplikimeve gjatë qëndrimit të gjatë spital.


Që nga viti 2006, Rusia përdoren për trashje penis metodë krejtësisht e re dhe premtuese bazuar në rritjen e indeve të vet pacientit në zonën e dëshiruar të trupit.

Parimi i operacionit është të implant nën lëkurën e penisit të përgatitur posaçërisht trash matricë bazuar në materialin biologjik e kolagjenit, së bashku me të izoluar nga qelizat e kultura e gjakut rostkovyh (fibroblasts) që janë në procesin e resorption e matricës krejtësisht të zëvendësuar indet vet pacientit të saj.

Kjo metodë e trashje penis është zhvilluar dhe testuar në Seul (Korea) prof. Kim Jin-Hong dhe në Beograd (Serbi) kryesor kirurg gjenitale botë Prof.. Peroviq Sava. Prandaj, kjo metodë është aplikuar vetëm në disa spitale - në Kore, Serbi dhe në Moskë.

Teknikat trashje Përshkrim penis

Në ditën e operacionit pacienti të marrë 50 ml gjak nga një mënyrë për laborator të mëtejshëm inkubacionit në mënyrë që të nxjerrë në pah kulturën qelizore. Matrix rezultuar Kultura aplikuar në madhësinë e kërkuar.

Gjatë operacionit përmes një prerje të thjeshtë rrethore lëkurës në buzë të matricës fikse anëtar kreu nën lëkurën e penisit përgjatë gjithë gjatësinë e saj. Për efekt të mirë estetike, nëse dëshiron, pacienti kryer rrethprerjen.

Rezultat

E vendosur në kulturën e indeve matricës gradualisht pushton nëpërmjet saj dhe pas 3-6 muaj e tërë matricës është shpërbërë plotësisht, por nën lëkurën e penisit rritet indet e vet lidhor. Kjo humbje arrihet fillimisht rritje nuk është më shumë se 15-20%, dhe lëkura e penisit është shumë e ndjeshme dhe lëviz.

Avantazhet e metodës:

  • Kirurgji trauma të vogla
  • Një shkëlqyer rezultat kozmetike dhe estetike
  • Ruajtjen afat-gjatë të rezultateve të arritura
  • Mungesa e dhëmbëza bruto postoperative në pjesë të tjera të trupit
  • Për të rritur sasinë e përdorur nga indet vet pacientit
  • Qëndrimi në spital pak se 2 ditë
  • Aftësia për të kryer kirurgjinë ambulatore nën anestezi lokale
  • Rrezik minimal të komplikimeve