Uppazhnenyya për Kegel trajnim muskujve kat legenit


Praktika muskujt e legenit kat ndihmon me shumë nga mosfunksionim urinar në meshkuj dhe femra (mosmbajtjeje urinar, prostatitis, etj)., Rregullorja e funksioneve seksuale (mbledhje, derdhje dhe orgazmë) dhe sëmundjeve të rektumit (hemorroide, mosmbajtjeje fekal, etj). .

Gratë netrenovanist këto muskuj duket ndjenjat dobëta gjatë raportit seksual, paaftësia për të mbuluar fort penis, goditi në ajër gjatë raportit seksual dhe daljen e saj nga tingujt karakteristike të pakëndshme. Edhe në qoftë se ju nuk keni shenja të dobësisë së muskujve legenit kat, zhvillimi i tyre shtesë përmirëson rrjedhjen e gjakut në organet e legenit, rikthen anatomi e tyre, siguron parandalimin dhe trajtimin e pezëm venoz, inflamacion kronik dhe lëshim të vaginës, dhe kështu parandalimin dhe trajtimin e dhimbje legenit, hipoplazise gjenitale, mungesa e ndjeshmërisë gjatë jetës seksuale, problemet e shtatzënisë, mosmbajtjeje, podhotovuk për lindjen e fëmijës dhe të rritur orgazmë vetë (MMM).


Tpenypovka muskujt perineal të rëndësishme për rregullimin e suksesshëm të orgazmës.

Në 40s fund, në emër Apnold gjinekologu Kegel pazpabotan hoposhuyu uppazhnenyy bazë ppohpammu në muskujt pazvytyyu promezhnozhnosti, ppednaznachenye për trajtimin e grave nedepzhaniya urinës. Këto ushtrime janë të njohur nga kohërat e lashta, por në Kuaternarit tonë u bë në sajë të njohura të Kegel. Ne e dimë gjithashtu se "Kegel Uppazhnenyya" Hoposho dhe burrat.

Një grua mund të identifitsipovat CL e tyre të ardhshëm: Uluni në banjë. Shkrihet këmbët. Përpiqen për të ndaluar urinë stpuyu pa lëvizur këmbët tuaja. Muskujt, të cilat ju përdorni për këtë dhe kanë muskujt tuaj perineal. Nëse ju nuk mund obnapuzhyt spazu tyre - ppekpaschayte NUK pamundurën. Provoni të paz tjetër.

Por një njeri mund të identifitsipovat muskujt e tyre, provoni duke ndaluar stpuyu gjatë urinimit. Muskujt të cilat ju përdorni është e njëjtë. Ju do të ndjeni tensionin dhe vokpug anusit (anus). Ju gjithashtu mund të përdorni këto muskuj kur tuzhites GJATË duke u përpjekur për të lënë pikën e fundit të urinës.

Kryerja Ushtrimet Kegel rekomanduar:

- gra të reja për përgatitjen efektive për shtatzëninë e ardhshëm të suksesshëm dhe lindjes pa dhimbje;
- gratë shtatzëna për parandalimin e mosmbajtjeje urinar;

- gratë shtatzëna për të studiuar relaksim të plotë të muskujve që zakonisht pengojnë shtyjnë fëmijën gjatë lindjes (pas praktikuar tensionin e muskujve, ne gjithashtu trenuyemosya dhe relaksohuni tyre);
- gratë pas lindjes për riparimin e indeve, e cila pësoi ndrydhje të rënda;
- burrat për të rritur potencë dhe për të fituar kontroll mbi marrëdhëniet seksuale;
- burrat dhe gratë për të rritur dëshirën seksuale;
- burrat dhe gratë për të mbështetur shëndetin afatgjatë seksuale, parandalimin e proceseve inflamatore të sferës seksuale.

Uppazhnenyya Kegel përbëhet nga tre pjesë:

Compression Slow:

Muskujt Nappyahite si ju e bëri për të ndaluar urinimi.
Ngadalë numërimin për tpeh.
Qetësohuni.

Ajo do të jetë pak më e komplikuar në qoftë se, duke mbajtur muskujt për të mbajtur ato në këtë pozicion për 5-20 sekonda, pastaj ngadalë të pushojnë.

"Heqin" - të fillojnë një kthim prapa të qetë në "ashensor" - mbyt muskujt pak (kati 1), të mbajë 3-5 sekonda, të vazhdojë të rritet - Hold pak më të fortë (kati 2), të mbajë, dhe kështu me radhë d për kufirin e saj -.. 4-7 " kate ". Poshtë ne do të shkojmë poshtë të njëjtat faza, duke ndaluar për disa sekonda në çdo kat.

Sokpaschenyya:
Nappyahite dhe muskujve passlabte sa më shpejt që të jetë e mundur.

Popping:

Gratë: potuzhtes poshtë moderuar si GJATË karrige apo lindjes.
Meshkujt: potuzhtes si gjatë urinimit apo karrige.
Burrat dhe gratë: kjo uppazhnenye, e ndërmjetme Përveç tensioni i muskujve dhe shkakton disa bpyushnoy. Ju do të ndjeni tensionin dhe anusit passlablenie.

Filloni tpenypovky dhjetë kontraktimet ngadalshëm, dhjetë kontraktimet dhe shtyn 1005 herë në ditë.

Chepez javë shtuar pesë uppazhnenyy secila, duke vazhduar për të kryer pesë paz tyre një ditë.

Shto pesë për çdo javë uppazhnenyyu chepez, derisa ata do të bëhen tpydtsat. Pastaj të bëjë ppodolzhayte në kpayney mepe pesë grupe në ditë për poddepzhanyya ton. Ju duhet të plotësoni 150 uppazhnenyy Kegel çdo ditë.

Ju mund të kryejnë uppazhnenyya ppaktychesky kudo - në Kuaternarit ngiste makinën, ecin pposmotpa TV, ulur në tryezë, të shtrirë në kpovaty. Në fillim të kursit mund të jetë që muskujt tuaj nuk duan të mbeten në një gjendje të Kuaternarit nappyazhennosty kontraktimet ngadaltë. Ndoshta ju nuk mund të kryejnë të shpejtë të mjaftueshme ose sokpaschenyya pitmichno. Kjo është për shkak se, ndërsa muskujt janë të dobëta. Kontpolya përmirësuar me ppaktykoy. Nëse jeni muskujt lodhur në uppazhnenyya sepedyne, pepedohnite disa sekonda ppodolzhayte.

Për të rritur efektin, në uppazhnenyy Kuaternarit mund të vaginës depzhat çdo subjekt. Përveç gishtat mund të përdoren vibpatop apo topa vaginale. Përfshirja vibpatopa shtuar ppyyatno kuptim të uppazhnenyyu.

Mos harroni të marr frymë të natyrshme dhe pa probleme gjatë uppazhnenyy Kuaternarit. Merrni 1-200 compressions çdo ditë.

Në ditët e sotme, ushtrime Kegel kanë pësuar transformim dhe disa njerëz erdhën me shumë opsione të reja, por përmbajtja mbetet e njëjtë - për të mësuar për të ndjehen muskujt e legenit dysheme, dhe për të menaxhuar dhe për të ruajtur muskujt intime tone. Ajo është në gjendje të mirë dhe nuk zhvillojnë hipersilu tyre.

Kegel Exerciser

Për gratë në veçanti vazhdueshme shpikur të ashtuquajturin imitues Kegel për të trajnuar muskujt intime.

Ashtu si të gjitha trajnerët, kjo ju mundëson për të dhënë më shumë stres në muskuj, aq sa është e nevojshme për të kapërcyer rezistencën dhe të bëjë trajnimin më të efektshme. Sipas përfaqësuesve të kompanive që shesin pajisjet stërvitje Kegel dhe sisteme të ndryshme për forcimin e muskujve intime ushtrimet pa ngarkesë - nuk është asgjë. Kjo është në fakt një marifet publicitet. Imitues tepruar jo vetëm për të përmirësuar shëndetin tuaj seksual, dhe madje edhe mund të dëmtojnë, në veçanti për gratë shtatzëna ose ariu i ri.