Zgjatjen e penisit


Të gjitha metodat e përdorura për të zgjasin penis, mund të ndahen në tre grupe - vakum, tërheqje dhe kirurgjikale. Dy grupet e para janë në thelb jo-kirurgjikale (konservatore) metodat e penile zgjatjen dhe janë në indet e gjatë "trajnim" të trupit shtrihen.

Metodat konservatore e penile zgjatjen


Pajisje vakum
Ato përbëhen nga dy komponente kryesore: cilindër me një fund të hapur, e cila është administruar dhe pompë vakum penis. Pajisja vakum punon në parimin e gradient presionit - ajrit pompë nga cilindër është hequr, duke krijuar një vakum në cilindër, që rezulton nga trupi rushes gjak në penis dhe kjo rrit në madhësi.

Jashtme që shtrihen
Këto janë të përhapjes të ndryshme për zgjerimin e përhershëm (shtrihen) e penisit në gjatësi. Më të famshme në mesin e tyre - JES-Extender, e cila është një pajisje për zgjatjen mekanike (tërheqje) penisit. Për të arritur efektin JES-zgjerues duhet të jetë i veshur në 6 orë në ditë për 3-6 muaj, gradualisht duke rritur gjatësinë e shufra të pajisjes. Pra, ndoshta zgjasin penisit nga 2-3 cm. (Pa kirurgji).

Surgical extension

Features zgjatjen e penisit me veçantitë kirurgji natyrshme në fiksimin cavernosa corpora e penisit mbështetës ligament të lonnogo nyjeve. Mbështetja ligament - objekti kryesor i ndërhyrjes në kirurgji uvelychyvayuschey penis. Kjo është veçanërisht e rëndësishme që kjo lidhje përcakton kënd në mes të penisit dhe murit të barkut në mbledhje maksimale.

Lihamentotomiya - autopsi e ligament pezullues - metoda më e zakonshme e zgjatjen e penisit. Running në lidhje me lëkurën plastike rreth bazës së penisit. Parimi i metodës është i bazuar në eliminimin lakim fiziologjike e penisit duke kaluar marrëdhëniet mbështetëse dhe për lirimin cavernosa corpora e bashkuar atyre arteriet thella dhe fiksimit pasuese në cavernosa corpora por­Pozicioni tion në prerë të mirëmbajtjes komunikimit. Teknika lejon zgjerimin e penisit deri në 3-5 cm. Megjithatë, ky transaksion rrit penisin në thelb vetëm të relaksuar.

Ka disa opsione për funksionimin në varësi të llojit të qasjes (suprapubic, chrezmoshonochnyy, subkoronarnyy), edhe pse faza kryesore (lyhamentotomyya) mbetet e pandryshuar.

Në lihamentotomii izoluar (pa lëkurë plastike) duhet të fillojë menjëherë pas operacionit përdorim të vazhdueshëm JES-zgjerues, ose do retraktsyya penis (Tërheqja e kundërt) me një rënie në gjatësi origjinale.

Tsyrkulyarnoe proteina membranë autopsi në kundërshtim me implantimin e materialit biologjik ose sintetike (korporoplastika). Kjo metodë është përdorur vetëm në pacientët me potencë të dëmtuar dhe është plotësuar me implantimin e njëkohshëm të protezave në trupin shpella. Proteza janë të dizajnuara për të siguruar një ngurtësi të përhershme trupit për aktivitet të kënaqshme seksuale. Operacioni mund të zgjasë penis për 2-5 cm.

Metodat e kombinuara të penile zgjatjen.

Për efekt optimal të përshtatshme për t'u përdorur lihamentotomii duke përdorur Jes-extender dhe njësi vakum. Për të menaxhuar për shkak operacionet zgjasin penis për 2-4 cm dhe e mëvonshme veshur e pajisjes në ndërrimin me një pajisje vakum krijon një rezultat pozitiv të operacionit dhe kontribuon në autoritetin e mëtejshëm nxjerrjes. Në këtë rast, ndonjëherë në gjendje edhe për të zgjatur penis 6 cm.