Bridles plastike


Frenulum lafshë e penisit - një dele e lëkurës në pjesën e poshtme të penisit në mes të kokës dhe lafshë e penisit. Frenulum nevojë për të, pasi kreu ekspozimi i prepucit të penisit është kthyer në pozicionin e saj origjinale (mbyllur). Varet nga gjatësia e lirisë kapistër e lëvizjes së lëkurës së lafshë e penisit.

Nëse kreu i penisit dalje një ndjenjë të tensionit në fre, të çara apo lotët gjatë fre raportit seksual, i mundshëm gjatësinë e fre të pamjaftueshme.

Ky problem është zgjidhur lehtë nga kirurgjia - prepucit plastike frenulum. Ky operacion mund të rritet ndjeshëm gjatësinë e fre dhe për të mbajtur atë nga dëmtimi.


Operacioni është kryer në anestezi lokale dhe është ambulator pas operacionit pacienti mund të largohet nga klinika. Pas anestezi ndarje frenulum prepucit mbrapa, e ndjekur nga suturing lëkurës filamente të veçanta hollë në drejtimin gjatësor. Operacioni zgjat 10 - 15 minuta. Ditën tjetër mjeku fton pacienti për të rishikuar. Herën tjetër pacienti është i ftuar për heqjen e penjve lëkurës pas 7 -8 ditë pas operacionit. Jeta seksuale rifilloi pas rreth 2 javë pas operacionit.