Gjenital Depërtues


Gjatë 10 viteve të fundit apo më shumë, ka pasur rritje të fortë në numrin e njerëzve që aplikojnë Piercings; në veçanti ka shumë njerëz të rinj të cilët dëshirojnë për të treguar individualitetin e fortë përmes c "bodiartinha"Të cilën ata e konsiderojnë si shprehje e personalitetit.

Natyrisht, nuk është një pjesë e anatomisë njerëzore, të mbrojtur nga kjo mënyrë, por studimi ylli i historisë tregon se dekorata të tilla nuk janë shpikje e fund të shekullit të 20-të, në fakt Piercings ekzistuar për mijëra vjet. Përmendja e parë e gjeti në librin e James Mbretit "Version i Biblës"(1611), Kama Sutra.Gjenital Depërtues zakonisht nuk bëhet në njerëz më të rinj se 18 vjeç dhe mund të bëhet vetëm pas konsultimit të duhur.

Teknologji mprehtë

Nuk ka birë për mprehtë nuk duhet të bëhet deri në studim përfunduar mjekësore. Çështje të tilla si frika e gjilpërave, tendenca për të zalisur, alergjik ndaj metaleve dhe një anestezion lokal, dhe një tendencë për gjakderdhje duhet të përfshihen në pyetësorin mjekësore.

Përsa i përket kirurgjisë operative, shumë prej teknikave të studiuar si mprehtë "praktik" mësimdhënies. Disa nga pirseriv më të guximshme të aplikuar qasje më efikase apo praktikuar në veten e tyre ose "duke i dhënë kile e tij prej mishi" mik i besuar. Përveç kësaj, kurse në revista dhe në depërtues nëpërmjet organizatave pirsingovyh për të ndihmuar të fitojnë aftësitë e nevojshme, por këto opsione janë krejtësisht vullnetare.

Llojet e mprehtë gjenitale

Shumica proksimal punctures meshkuj gjenitale e punon "Lobkov (Lonny) birë"I cili gjithashtu ka një pseudonim në mesin e disa pirseriv "Rhino Horn".

"Ampallang", Si i njohur edhe si "palang" ose "pallang", Ky kreu birë ndër të cilat është trap apo dorsal të uretrës (uretrës më lart), ose nëpërmjet uretrës. Birë kryhet zakonisht në dorsalnishe (sipër) dhe të cekët (sipërfaqësore), e cila nuk mund të bien në trup shpella, dhe në uretrës. Ora Shërimi varion nga 3 deri 9 muaj, e cila është kohë e mjaftueshme për të peshoj mundësinë e të pasurit të dyfishtë "ampallang".


Ekuivalente vertikale "ampallang" është Apadravya (ose ndonjëherë apadavya apadavrya), ku trap kalon kokën poshtë, në kalimin e uretrës; nganjëherë vendosur apadravya proksimalen të, trupi i penisit, është e preferueshme (më mirë) se sa në kokë, dhe kjo është parë si një birë të thellë Apadravya.

"Dydoe" - Një kurorë (rrethore) Depërtues vendosur në sulcus kurorë, ose të vetme ose të shumëfishta.

Lafshë e penisit nuk mund të shmangë pasion pirseriv. Unaza prepucit relativisht të zakonshme dhe zakonisht shëron birë për 6-10 javë. Depërtues (birë) ndonjëherë mund të përdoret si "janë të pafajshëm"Kur lidh një lateral (lateral) anë e prepucit nga ana tjetër. Prandaj, është e vështirë për të tërhequr off lafshë e penisit, imazhi bërë marrëdhënie seksuale të vështirë.


Birë fre dhënë periudhë "Fre". Kur "fre" përsëritet poshtë gjatësinë e fre dhe damar mesatare, të referuara shfaqjen si rritje uzdechnoho shkallët.

Dorsal shkallët ekuivalente uzdechnoho Stairway Jakob (Jae (s) Coba). Megjithatë, ne duhet të kujtojmë se disa pirsery përfshijë çdo shkallë përgjatë trupit të mprehtë penisit (dorsal ose barkut) në shkallë të Jakobit.

Një nga organe gjenitale më të famshme meshkuj kanë punctures "Prince Albert" (Fig. 7), e cila përbëhet nga një unazë që penetron nëpërmjet ureter (meatus) dhe kalon përmes sipërfaqes barkut e penisit. Shumë pronarët krenarë të përshkruar këtë si birë "stimulim intensiv urethral gjatë marrëdhënieve seksuale".


Disa nga më me takt pronarët (vëmendshëm) preferojnë të bashkëngjitni objekte të ndryshme për të princit Albert të tyre. Njëra prej këtyre pajisjeve është i "Dragonfly"E cila përbëhet nga 6 trap plastike rregulluar si krahët e një Dragonfly. Kjo pajisje është besohet të jetë një grua sjell kënaqësi shtesë gjatë marrëdhënieve seksuale duke rritur stimulim vaginale.

Kur unaza shkon prapa në penis, ajo është quajtur "Reverse me Princin Albert".

"Prince Wand" - Ky birë opsion "Prince Albert"Në të cilën mbyllur unazë përdoret në vend të T-formë. Images barbare ngjyra paraqitur në Fig. 8 dhe kjo nuk është për të zbehta e zemrës. Çaj përmes uretrës dhe kanalit barkut, pjesën e mbetur të "Prince Albert" dhe për këtë arsye nuk shihet si një birë, si dhe dekorimin shtesë.


Në lidhje me scrotum, termi Hafada (ose Hafad) është dhënë vëmendje e veçantë moshonochnyh birë apo trap me një unazë të vendosura më lart dhe anash. Lidhur me fre shpuese dhe shkallët Jakob, një birë është strehim zakonisht stepwise përgjatë shtresë e mesme.

Komplikimet mprehtë gjenitale

Sepse kur ylli infeksion të mundshëm me hepatitit B dhe C dhe HIV, ju duhet të ndjekin të gjitha masat. Pacientët të cilët kontraktuar këto infeksione gjatë mprehtë mund të jenë bartës të këtyre sëmundjeve. Duhet vlerësuar se operacioni gjatë mprehtë nuk janë të përjashtuara gjakderdhje dhe infeksioni. Me inflamacion lokalizuar indeve duhet të ndjekin rregullat e higjienës zbatohet kur të jetë e mundur krem ​​antibiotik apo me gojë antibiotikët. Megjithatë, kjo nuk duhet të jetë hera e parë për të hequr rrjet që rrit rrezikun e abscesit.


Një nga ndërlikimet "Princi Albert është një gyp konstante urethral, ​​e cila kërkon operacion me dy faza.

Pjesa tjetër e komplikacione përfshijnë: priapism, paraphimosis dhe lythat korrente. Ndërsa disa nga ndërlikimet e përmendura në mënyrë të hapur në botimet mjekësore, mbani në mend se mund të ketë reaksione alergjike, Urethral ngushtim. Në komplikimet e mundshme duhet të ngjashëm informojë partnerin, një person i cili ka Piercings gjenitale.

Shfleto disa "Faqet e internetit depërtues" zbulon komplikimet pabesueshme përfshijnë vaginë lëndimit ose anusit, mbytje në qoftë se unaza gëlltiten, shkatërrimtar dhëmbët, në mes të dhëmbëve punctures partner kapjes.