Tilt Test


Tilt Test - Kjo provë, e cila mund të zbulojë shkakun e kushteve të papritur syncopal (humbje të vetëdijes). Gjatë testit pacienti është transferuar nga horizontale në vertikale me shkallë të ndryshme të intensitetit në mënyrë që të provokojnë të fikët. Ajo siguron monitorimin e vazhdueshëm të presionit të gjakut dhe shkalla e zemrës (elektrokardiogramë).