GDV diagnostifikimi, metoda e vizualizimi shkarkimit të gazit


Diagnostifikimi GDV (bioelektrohrafiya) - Ky regjistrim kompjuter dhe analiza detyruar svichen objekte, duke përfshirë biologjike, me stimulimin e fushës elektromagnetike me rritjen e shkarkimit të gazit. Një metodë relativisht e re dhe premtuese për diagnostikimin e sëmundjeve më herët.

Opsionet hazorazryadnoho imazhe varet nga vetitë e objektit dhe duke analizuar luminescence karakteri i vërtetë i detyruar, është e mundur për të gjykuar gjendjen e energjisë së një objekti në një moment të caktuar. Metoda bazohet në efektin e Kirlian ("fotografisë frekuencë të lartë").


Termi "Efekti Kirlian" do të thotë vëzhgim vizuale apo regjistrimin në materialet luminescence e shkarkimit të gazit që ndodh në afërsi të sipërfaqes së objektit duke studiuar, duke e vendosur këtë të fundit në fushën elektrike të tensionit të lartë. Në përshkrimin e rezultateve të studimit të objekteve biologjike nganjëherë përdoret termi "bioelektrohrafiya" ose "kirlianohrafiya" - Glow Hyni emulsioni ose media të tjera të përdorura për të regjistruar imazhe.

Në një kuptim GDV tregon biofield njerëzore. Edhe trazirat vogla në trup të ndikojë në GDV-gram, duke sugjeruar se edhe faza fillestare e ndonjë sëmundjeje në trup ku GDV - gram thyer.

Indikacionet dhe Kundërindikimet për GDV diagnostifikim

Metoda e GDV rekomandohet për shfaqjen e grupeve me rrezik të lartë (p.sh. njerëzit me ushqim dhe sensibilizimit të drogës) për menaxhimin e duhur dhe të kontrolluar të parandalimin e sëmundjes primare. Aplikimi HLG këshillueshme për të monitoruar korrigjim efektiv të sistemeve funksionale të ndërveprimit në procesin e trajtimit dhe rehabilitimit, analizën e efekteve terapeutike dhe për të parandaluar efektet anësore të terapive të ndryshme për të përcaktuar tregues shtesë për trajtimet allopatike dhe mishërim të veprimit. Të diagnostifikimi metodë GDV (shkarkimin e gazit vizualizimi) mund të dyshojnë praninë e patologji pazhvilluar të organeve të brendshme dhe sistemeve rregullative.

HLG diahnostka nuk mund të "shohin" sëmundje ekzistuese, por edhe për të identifikuar zonat e rrezikut dhe për të parandaluar sëmundjen.

Me GDV-diagnostifikimi është e njohur edhe probleme me shpinë, përçarje e organeve të brendshme, sistemin e qarkullimit të gjakut, imunitet të ulët, inflamacion, çrregullime në sistemin nervor qendror.

GDV-diagnostifikimi është absolutisht e sigurt, sepse ee mund të aplikohet si një metodë e kontrollit për të provuar efektivitetin e trajtimit. Besueshmëria e rezultateve, sipas ekspertëve, është 90-95%.

Metodologjia certifikuar, është testuar në kryesor institut hulumtimi të vendit.

Bioelektrohrafii nuk rekomandohet në pacientët me infarkt akut të miokardit dhe stimuluesit kardiak e pacientit.

Diagnostics GDV (metoda e vizualizimi shkarkimin e gazit) - një procedurë diagnostike është absolutisht pa dhimbje.

Komplekse GDV

Kompleksi hardware-software GDV është një pajisje i dobishëm dhe i lehtë për t'u përdorur që lejon vlerësimin e pacientëve me patologji të ndryshme, e cila ofron një gamë të gjerë e aplikacioneve të saj.

Pajisje për diagnostifikim HLG:

Photo HLG komplekse për të studiuar çdo gisht nga ana tjetër

Foto HLG për diagnozën e shpejtë të ndërlikuara 10 gishta në të njëjtën kohë

Përfitimet GDV janë si më poshtë:

- të marrë informacion sasior mbi nivelin e homeostasis energjisë së organizmit në tërësi dhe sistemeve funksionale të veçanta;

- monitorimin përgjigje individuale për ndikimin e procedurave allopatike dhe ilaçe homeopatik, veprimet e dobëta të informacionit;

- mundësi për të monitoruar proceset e zhvillimit në kohë, një krahasim i proceseve strukturore, funksionale dhe të përkohshme në trup;

- informacion objektiv - e pavarur nga përvoja specifike e përdoruesit;

- jo-invazive, të sigurisë dhe sterilitet të plotë;

- thjeshtësi metodologjike dhe komoditet - mungesa e ndonjë kërkesave për objektet, kushtet mjedisore, kualifikimet artist; studimi i gjendjes njerëzore - heqja e informacionit vetëm me gjymtyrë të pacientit;

- ynterpretyruemost dhe shikimit të rezultateve, lehtësinë e magazinimit dhe trajtimit.

GDV diagnostifikimi është e rekomanduar për detyrat e mëposhtme:

 • Shqyrtimit në masë për diagnostifikim të sëmundjeve (diagnostifikimit shprehin parandaluese) një diagnozë e tillë mund të bëhet në një popullsi të shëndetshme brenda provimit profesional në shkolla, biznese, etj Kjo do të lejojë metodë shqyrtimit të identifikohen organet dhe sistemet më të prekura në kohën e anketës, si dhe zonat potencialisht të rrezikshme të trupit.
 • Metoda Express i vlerësimit të pacientëve sindromike në spitale, klinika, dispanseri, qendra shëndetësore që mund të kufizojë në mënyrë dramatike gamën e kërkimit diagnostike.
 • Përzgjedhja e metodave të veçanta të trajtimit në bazë të analizës së GDV-gram.
   
  Studimet dispozitë para dhe pas ekspozimit ndaj njerëzve allopathic, ilaçe homeopatik, psikoterapi, fizioterapi, etj
 • Monitorimi i pacientit në procesin e trajtimit (monitorimi i pacientëve) dhe vlerësimin e efektivitetit të trajtimit përfshin vlerësimit dinamik Beo-gram gjatë trajtimit.
 • Përzgjedhja e trajtimit efektiv të mirëmbajtjes.
 • Vëzhgimi dinamik i pacientëve përfshin vlerësimin e Beo-gram në procesin e gjatë të monitorimit të pacientit. Kështu është e mundur për të parandaluar një përkeqësim të sëmundjes kronike (parandalimit të mesëm).
 • Parandalimi parësor i sëmundjeve.

Vlerësimi shkallën e tensionit funksionale, duke përdorur metodën e GDV mund të zbulojë shkeljet e fazës "predbolezni" dhe picking metoda individuale korrigjim (ndryshimi i punësimit, banimit, mënyrën e jetesës, ushqimi, etj) për të parandaluar zhvillimin e sëmundjeve.

Kërkesat për hulumtim GDV:

 • Hulumtimi duhet të kryhet në një dhomë të ventiluar mirë dhe mundësisht të izoluar nga zhurma e jashtme.
 • Prodhuar me stomak bosh ose 3-4 orë pas një vakt të lehta.
 • Në ditën e studimit është e dëshirueshme për të zbrazët zorrë, dhe drejtpërdrejt para fshikëzës testimit.
 • Thonjtë të gjata duhet të rruhet.
 • Gjatë tre ditëve të para studimi nuk është të pini alkool 12 orë pa pirja e duhanit.
 • Pak para fillimit të studimit duhet të lani duart tuaja të pista, duart e lagësht të thatë me një leckë të pastër.
 • Ju duhet të hiqni subjektin nga duart e të gjitha objekteve metalike (unaza, rrathë, watches).
 • Instalo një gisht në qendër të ekranit është kryer në mënyrë që imazhi nuk shkon përtej dritares (kënd të 10-30 gradë), ndërsa drejtimi gishtin duhet të jetë pingul me pjesën e përparme të makinës.
 • Pacienti Studimi duhet të jetë i qetë dhe të mos flasim.
 • Mungesa e të huajve në dhomë në kohën e studimit (vetem pacientit dhe hetuesi).

Metodat GDV studimin e njeriut.

1. fotografive shkarkojë imazhet e dhjetë gishta (Beo-gram).

 

2. Zbatimi i analizave kompjuterike të automatizuar të Beo-gram.

Analiza automatizuar kompjuterik i Beo-gram përfshin diagnostifikim sektoriale dhe analiza parametrike e Beo-gram.

Sektornaya diagnoza bazohet në tryezë diagnostike që lidh karakteristikat luminescence e zonave të caktuara të gishtat e shtetit funksional të organeve dhe sistemeve të trupit. Tabela diagnostike bazuar në idetë e mjekësisë tradicionale kineze, sistem kulm dhe pikat e akupunkturës, dhe përvoja empirike. Analiza përfshin përdorimin e përfaqësimit të chakras dhe mjekësi Ayurvedic. Bazuar në Beo-gram dhjetë gishtat ndërtuar një shpërndarje fushë Modeli rreth trupit. Studimet në vende të ndryshme gjenden rëndësinë diagnostike e kësaj qasjeje.

Analiza parametrike është e bazuar në parametrat e vlerësimit BEO-gram (sot GDV-Software llogarit më shumë se 30 parametra), faktor dhe analiza korrelacion. Ne e konsiderojmë grupet e mëposhtme të parametrave: gjeometrike, luminance, strukturore, fractal, probabilistic.

Rezultatet e hulumtimit GDV

Vlerësimi i trupit metodë GDV është i bazuar në analizat e GDV-gram imazhe të përpunuara paketë standarde software. Përfundimi i studimit ka një mjek.

Pavlefshme ose, flashes në HLG-Ramm folur për patologji në këtë zonë të trupit.

Sondazhi i pacientëve janë ruajtur në kujtesën e kompjuterit, disqe lazer dhe media të tjera. Në këtë drejtim, është e mundur të krahasohen ata të dy gjatë trajtimit dhe gjatë follow-up. Baza e të dhënave e krijuar mund të përdoret në praktikë dhe në hulumtim.

Në gram-HLG paraqitur më poshtë tregon një patologji të dukshëm në kokë:

HLG-gram për (majtas) dhe pas (djathtas) trajtimi:

ose tilla HLG-gram për (krye) dhe pas (poshtë) trajtimi