Penis itchy kruar


Ky tipar është pothuajse gjithmonë ndodh me simptoma të tjera dhe të zhvillohet në kushtet e mëposhtme patologjike:

  1. alergjike (p.sh. dermatit kontakti), pastaj me kruarje dhe skuqje do të jetë edhe kreu fushë, ënjtje, humbja do të ndikojë jo vetëm në rajonin e kokës;
  2. Natyra infektive, zakonisht Balanoposthitis (virus - herpesi, lythat gjenitale, bakteriale, fungale) - do të jetë i pranishëm përveç komponentit skuqje kruarje (spote, flluska, etj), dhimbje mund pllakë prani në të kaluarën e afërt, kontaktit seksual të pambrojtur;
  3. kur shkaku i kruajtje - insektet - morrat pubike, kruar mite, ndërsa kruhet për të pasur në pjesë të tjera të trupit.
  4. Gjithashtu kruajtje mund të jetë për shkak të mosrespektimit të organeve gjenitale higjienike.

Në prani të kruhet duhet të kontaktojnë një mjek dermatolog (më mirë), krehër ndaluar për shkak se ajo mund të keqësojë gjendjen e infeksionit.