Derdhje e parakohshme derdhje


Derdhje e parakohshme - një fillimin e shpejtë të britmë dhe kulmi i eksitim seksual. Kjo mund të ndodhë para marrëdhënieve seksuale ose në fillim të këtij të fundit. Përveç kësaj, derdhje mund të ndodhë pa asnjë kënaqësi seksuale.

Shkaqet e derdhje e parakohshme


Shpesh problemi është vetëm një çrregullim funksional, të cilat nuk kanë ndonjë arsye. Gjatë procesit të rritet dhe të përvetësimit të vazhdueshëm të përvojës seksuale, njerëzit fillojnë të heqin qafe këtë sëmundje. Gjithashtu shpërthim spontan mund të ndodhë pas një periudhe të gjatë të abstenimit nga marrëdhëniet seksuale, ose kur marrëdhënie seksuale me një partner të ri.

Ndër shkaqet patologjike e derdhje e parakohshme mund të identifikojë faktorët psikologjik. Shpesh ajo mund të jetë depresioni, stresi, pritjet pabesueshme nga marrëdhëniet seksuale apo faktorë të tjerë, duke lënë një ndikim negativ në nënndërgjegjeshëm e njeriut.

Përveç kësaj, vërtetohet zyrtarisht është fakti se derdhje e parakohshme mund të vijnë nga mungesa e magnezit në ushqim. Veçanërisht e rëndësishme kjo çështje është për vendet perëndimore, përfshirë Shtetet e Bashkuara.

Hulumtimi i kryer që gjoja zbuloi faktin se derdhje e parakohshme është e trashëguar, edhe pse deri më sot mbi këtë temë duke qenë debat shumë serioz.

Simptomet e derdhje e parakohshme

Emri i sëmundjes vë foton rekord drejt klinike e kësaj sëmundje. Në të vërtetë, tipar kryesor i këtij problemi duhet të konsiderohet fillimi i hershëm i britmë. Në një kohë kur asnjë nga partnerët e ajo nuk dëshiron dhe nuk presin. Në mënyrë tipike, ky fakt të çon në pakënaqësinë me marrëdhënie seksuale të dy partnerët, e cila përkeqëson edhe më tej problemin.

Në rastet më të rënda derdhje ndodh edhe para depërtimit të penisit mashkullor në vaginë. Nuk është shpesh një derdhje fakt tek burrat me vetëm një formë të aparatit gjenital të jashtme femra.

Siç është përmendur tashmë, derdhje e parakohshme tenton samorazreshatsya, që ndodhin me kalimin e kohës dhe blerjen e disa praktikave seksuale. Edhe pse ka raste kur një zgjidhje nuk arrihet për vite me rradhë, duke dhënë disa vështirësi serioze. Në këtë rast është më mirë për të parë një specialist. Sot problemet e derdhje e parakohshme në vendin tonë të angazhuar në dy ekspert. Ajo psikolog dhe seksolog i njohur. Nuk ka nevojë për të trajtuar simptomet e tilla në urolog, sepse rrallë shkaktojnë derdhje e parakohshme mund të jetë patologji organike, për shembull, plagosje penile, edhe pse ky i fundit nuk dëshiron të përjashtojë.

Diagnoza e derdhje e parakohshme

Në diagnozën e parë fazën e derdhje e parakohshme pritje e pacientit për një bisedë konstruktive me mjekun, gjatë së cilës mjeku do të përpiqen për të gjetur shkaqet e mundshme të sëmundjeve. Nëse kjo metodë nuk jep ndonjë rezultat, masa më të mundshëm diagnozën në fazën e dytë.

Në këtë fazë duhet ndërhyrje jo vetëm pacientit, por edhe partnerin e tij seksuale. Një i ashtuquajtur provë lidokainovyy. Lidocaine - një mjet anastezik lokale medikament përdoret për anestezi të lëkurës në kirurgji dhe specialitete të tjera, ku praktikuar kirurgji. Lidocaine është përpunuar lëkurën e penisit glans në fre. Atëherë pacienti është rekomanduar për marrëdhënie, gjatë të cilit ai duhet të rregullojmë rezultatet e studimit.

Nëse gjatë këtij hetimi u ka dinamikë pozitive të shënuar, i kryer provë të plotë lidokainovyy. Për ta bërë këtë, kreu i penisit përpunuara plotësisht lidocaine, pacienti pastaj përsëri ofrohet për të bërë marrëdhënie seksuale.

Metoda të tjera me vlerë duke vënë në dukje të përcaktuar ndjeshmërinë e lëkurës së penisit dhe provë reflekset e tij, e cila është kryer në pajisje të posaçme.

Trajtimi i derdhje e parakohshme

Trajtim arbitrar derdhje varet nga natyra dhe shkalla e procesit. Për shembull, në qoftë se kulmin e zgjimit seksual ndodh brenda 2-3 minuta pas fillimit të aktivitetit seksual, në këtë rast, ju mund të kufizojë sugjerimin psikologjike që mban seksolog i njohur dhe workouts rregullt.

Nëse marrëdhënia nuk ka kaluar edhe dy minuta, ajo është e mirë për të përdorur medikamente. Sa më shumë që ata lehtë mund të blejnë pothuajse çdo farmaci. Më i famshëm duhet të quhet serotonin selektive reuptake frenuesit Prozac dhe se si të ndritshme përfaqësues i grupit.

Në rast se barnat nuk kanë një efekt pozitiv, përdorimit të zgjidhje kirurgjikale. Vëllimi i transaksioneve është i përcaktuar në bazë të testit të kryer më parë lidokainovyy. Nëse derdhje normale gjatë anestezi vetëm frenulum e penisit, atëherë drejtuar denervation selektiv të komplotit, i cili përfshin kalimin nervore ynnervyruyuscheho këtë fushë.

Operacioni - kreu denervation

Nëse penisi funksioni normalizuar vetëm pas testit lidokainovyy të plotë, gjatë operacionit kryqëzon trungu nervore, të gjithë kokën plotësisht ynnervyruyuschyy. Kryerja e një operacion të tillë, pa testi paraprak lidokainovyy i rrezikshëm për shkak se ajo mund të ndërprerë plotësisht procesin e derdhje.

Përveç kësaj, ka disa metoda, ndërhyrje kirurgjikale alternativë. Këto përfshijnë, për shembull, përdorimi i unazës silikoni të veçantë që është e veshur në penis në qafën e tij. Gjatë marrëdhënieve seksuale kaluar vetëm pak kontakt me muret e vaginës, dhe për këtë arsye më pak qef. Kjo teknikë është përdorur në trajtimin e këtyre pacientëve të cilët refuzojnë kirurgji ose ata thjesht e kaluar kundërindikuar.

Unazë silikoni për trajtimin e derdhje e parakohshme

Karakteristikat e dietën dhe mënyrën e jetesës

Modifikimi jetese me derdhje e parakohshme është për të normalizuar gjendjen mendore. Nëse është e mundur, ju duhet të heqin qafe e stresit dhe rritje mendore. Nëse kjo do të ketë nevojë për të ndryshuar punë ose vendbanim është e nevojshme për të kundërshtuar një vendim të tillë. Ndonjëherë, pasuria nuk mund të prerë dëmin që mund të ndodhë për shkak të funksionit të dëmtuar seksual. Nëse vetë-rregullimi dështon gjendjen psikologjike, ajo është e mirë për të kërkuar ndihmë nga një psikolog. Ai mund të ndihmojë në zgjidhjen e problemit.

Rehabilitimi pas sëmundjes

Shpesh, pas një rast të derdhje e parakohshme të njerëzve ekziston një lloj blloku psikologjik që pengon atë që të angazhohen në kontakt seksual herën tjetër. Në këtë rast, pacienti duhet mbështetje mjaft serioze psikologjike, e cila mund të sigurojë vetëm një psikolog profesionist. Disa seanca të ndihmuar njerëzit psikoterapi rimarrë ish besimin e saj vetë dhe të fillojnë të jetojnë një jetë seksuale me forcë të përtërirë dhe dëshirë.

Mjete parakohshme popullore Trajtimi Derdhje

Derdhje e parakohshme dhe impotenca - është, ndoshta, dy sëmundje në të cilën healers tradicionale vijnë jashtë në mënyrë të plotë. Asgjë tjetër, por këto dy çështje nuk shqetësojë njerëzit dhe nuk shkakton atyre turp. Kjo është arsyeja pse shumica e pacientëve me derdhje e parakohshme nuk janë të trajtohen në institucionet mjekësore, dhe healers. Problemi i vetëm është se fondet që janë emëruar healers, kanë absolutisht asnjë efekt në lidhje me këtë çështje. Sigurisht, asgjë të keqe me atë që ju popem çaj Rosehip natyrshme, nuk do të ndodhë, por efekti i mrekullueshëm i saj duhet të pritet.

Sure, ka raste kur terapi e tillë jep një efekt të pabesueshme. Kjo nuk është asgjë më shumë se një efekt placebo, që është, vetë-hipnozë. Një burrë duke marrë një çaj krejtësisht të zakonshëm, frymëzon nënndërgjegjeshëm e tij se këto barna duhet të jenë efektive. Siç e dimë, derdhje e parakohshme në shumicën e manifestimeve të saj, sëmundje psikiatrike, dhe për këtë arsye, terapi të tilla ka një kuptim të veçantë.

Komplikimet e derdhje e parakohshme

Sa për ndërlikimet e derdhje e parakohshme, ata kanë tendencë që të ketë një të thjesht psikologjike. Për shembull, në qoftë se një njeri i ri dikur kishte një përvojë të keqe seksuale me shfaqjen e episod derdhje e parakohshme, atëherë ajo mund të zhvillojnë një lloj bllok mendor që të çon në frikë e partnerëve seksuale dhe marrëdhënieve në vijim. Më vonë në jetë ky njeri i ri nuk është një periudhë mjaft të gjatë të mospërdorimit seksuale, që nuk është thjesht nuk mund të ndikojnë në gjendjen funksionale të penisit. Dhe edhe në qoftë teorikisht atë disa vjet dhe nuk do të jetë një mundësi për t'u angazhuar në marrëdhënie seksuale, kjo nuk do të thotë se ai mund ta mbajë atë fizikisht. Kështu, me anë të një mekanizmi kompleks psikologjik, edhe një episod i derdhje e parakohshme mund të çojë në mosfunksionim ngrerë.

Ekziston edhe një gjë e tillë si komplikime sociale e derdhje e parakohshme. Shpesh njerëzit që vuajnë nga ky problem, eyakulyuyut një vaginë, i cili në disa raste të çon në shtatzëni të padëshiruar.

Parandalimi i derdhje e parakohshme

Parandalimi Kryerja e derdhje e parakohshme rekomanduar vetëm pas episodit të parë të derdhje arbitrare. Nxitur nga fakti se disponimin psikologjike e të riut para aktivitetit seksual vetë kontribuon për derdhje e parakohshme dhe mosfunksionim ngrerë.

Në parandalimin e derdhje e parakohshme aplikoni vetëm metodat psikologjike. Ata duhet vetëm të trajnuar posaçërisht psikolog apo seksolog i njohur. Disa dekada më parë ishte një metodë e njohur për parandalimin e derdhje e parakohshme përmes masturbim. Aktualisht përfitim tij hodhi poshtë plotësisht dhe provuar fakti zgjerojë më tej problemin.

Një fakt i rëndësishëm është bashkëpunimi mjekësore. Për shembull, në qoftë se para episod të parakohshme pacientit derdhje marrë ndonjë drogë ose medikamente, është e rekomandueshme që të përjashtojë përdorimin e tyre ose të zëvendësohet nga një grup tjetër farmaceutik.

Ajo që mjekët të zbatohet në qoftë se ka një derdhje e parakohshme:

Psikologu, seksolog i njohur. Në raste të rralla, ju mund të kenë nevojë për ndihmë urolog.