Spote në penis


Normalisht nuk ka njolla në penisit nuk duhet të jetë, përveç, në disa raste, spote moshës, por për ta është e nevojshme për jetën dhe të shikojnë si ata të rritet në madhësi duhet të shihni një specialist, sepse ekziston rreziku i keqdashje).

 

Në rast të spoteve të ndryshme në penis dhe të gjatë (më shumë se 1-2 javë) ruajtjen e tyre, ju duhet të kontaktoni mjekun tuaj për diagnozën dhe, nëse është e nevojshme, trajtim.

Sëmundjet në të cilat ka arna në penis


Zakonisht, nëse ka njolla, ka shenja të tjera të proceseve patologjike, të tilla si:

 

  • lëkurë e lëkurës së penisit (nëse është e nevojshme të përjashtojë psoriasis, ekzemë)
  • kruajtje (pastaj sugjeron praninë e insekteve parazitare si morrat, marimangat ose alergji spote)
  • nëse dhimbje ose kruarje bashkohet arna të bardha në arna, është infeksion maja e mundur (candidiasis gjenitale).

Spote mbi anëtarit kokë është zakonisht një shenjë e balanoposthitis - inflamacion i penisit glans dhe lafshë e penisit.

 

Për çfarë mjeku për të adresuar shfaqjen e spoteve në penis

Ju duhet të kontaktoni lëkurës dhe veneriane, sëmundjet e të vaenerolohicheskiy Center. Vetë-trajtimi nuk është e nevojshme për t'u marrë me njollat ​​mbi Anëtare farmakologjike të agjentëve ose të ilaçeve tradicionale.