Parashchuk mbi anëtarit kokë


 

Prania e pimples në penis glans nuk është një patologji në qoftë se ata janë të vendosur në skaj të penisit glans, shumë prej tyre kanë një ngjyrë të zbehtë rozë, shikoni protrusions si të mprehta dhe të formuar në pubertet.

 

Në thelb, këto pimples dhe pimples nuk janë, dhe janë të veçantë Kanceri i perla, dhe të gjithë së bashku të bëjë një pak ekstreme dehur penis lin. Pra, nuk i kushtoj shumë vëmendje atyre, të tilla si pimples normë është në të gjithë njerëzit.


Te mjeku duhet të kontaktoni nëse ka inflamacion, atëherë manifestuar simptoma të tilla si dhimbje kur ju shtypni dhe në zonat e pushimit të vendosura pranë ënjtje, skuqje, ethe në nivel lokal, nyjet limfatike fryrë mund të kruarje.

Nëse pimples nuk ishin në tokë, por direkt në kokën e penisit dhe janë shoqëruar nga karakteristikat e mësipërme përshkruar - kjo mund të jetë një shenjë e një sëmundje veneriane infektive pa trajtim nuk është e nevojshme.

Për shembull, të rritet mbi kokën e penisit mund të tregojë infeksionin HPV.

Nëse besoni se lit hekuri sedeftë (SST kur përjashtohet, që është vetëm në qoftë se ju nuk e jetojnë jetën seksuale), ju mund të trajtojë atë në shtëpi: Trajtimi përflakur "Puçërr" në penis

Pimples shtrydh nuk duhet të jetë, sepse lëkura në këtë vend është shumë e hollë dhe e ndjeshme, ende mund të lëkundur infeksionin dhe për të marrë disa komplikime të rënda.

Nëse jetoni jetën seksuale, madje duke mbrojtur një prezervativ, sëmundjet, sëmundjeve seksualisht të transmetueshme nuk janë të përjashtuara dhe kanë nevojë të menjëhershme dermatolog mjekësore vëmendje për diagnozën dhe, nëse është e nevojshme - qëllimi i trajtimit.