Anëtare Falls


Me fjalë të tjera, kjo është mosfunksionim ngrerë (shqetësim) - mungesa e aftësisë për të jo vetëm arritur, por edhe të mbajë një mbledhje.

Kryesisht karakterizohet nga abuzimi të tillë për meshkujt më shumë se dyzet vjet, por mund të ndodhë më herët.

Shkaqet


Arsyet se anëtari bie mund të jenë shumë faktorë të tilla si sëmundje jo vetëm e sistemit urogjenital, por organet e tjera dhe sistemet, duke përfshirë

 • çrregullime mendore,
 • lëndim,
 • ateroskleroza,
 • diabeti,
 • trashje,
 • depresion
 • faktorët e dëmshëm të mjedisit (rrezatimi elektromagnetik, etj)
 • zakone të këqija (sidomos duhani - duhanpirësve mosfunksionim ngrerë janë dy herë më shumë)
 • gjithashtu shkakton mund të jetë droga
 • Një tjetër arsye mund të jetë lodhja e zakonshme (kohë e vështirë, shkelja e punës dhe pushimi)
 • rritje emocionale (netolko negative, por emocionet pozitive)
 • frika, emocionet, mendimet gjatë seksit një gjë dhe një tjetër.

Trajtim

Kur ky problem ju duhet të shkoni te mjeku-andrologist apo urolog të përjashtojnë ose të konfirmojnë praninë e sëmundjeve që shkaktojnë shkeljen (s simptomat dhe metodat diagnostike në nenet "asnjë anëtar rritet" dhe "mosfunksionim ngrerë"). Nëse asgjë nuk është gjetur, atëherë, më shumë gjasa një problem i karakterit mendor, dhe këtu nevojën për të komunikuar me terapist apo seksolog i njohur.