Asnjë spermës derdhje mungesa


Në një tjetër shenjë e kjo mund të quhet aneyakulyatsiey ose mungesa e derdhje - një formë e çrregullimit seksual karakterizuar nga derdhje të vonuar, kur ky i fundit nuk po ndodh për kohën e madhe dhe pacientit dhe partner marrëdhënieve të tij të plotë seksuale.

Arsyet që asnjë spermës


Kjo mund të jetë situata në vijim:

  • parregullsi të ndryshme në vas deferens, e cila mund të jetë për shkak të lezioneve të sistemit nervor (trauma ose kirurgji të shtyllës kurrizore dhe palcës kurrizore), çrregullime endokrine (diabet, trashje, hipogonadizmi)
  • sëmundje inflamatore (ndonjë prej sistemit riprodhues)
  • neoplasms (kur ka ngjeshja e tumoreve gypit), anomali e këtyre kanaleve (p.sh., në përgjithësi mungesa e saj);
  • si mungesa e spermës mund të jetë për shkak të intensitetit të dobët të stimulimit seksual zgjimit në mënyrë të ulët (ndodh përmes lodhje, probleme psikologjike, kushtet e këqija);
  • nuk ka problem i tillë shkakton abuzimin e alkoolit, drogës (ilaqet kundër depresionit, diuretics);
  • ende kemi një situatë ku spermë nuk është emetuar jashtë, dhe fshikëz (keqformime kongjenitale dhe të fituara të fshikëzës dhe uretrës, trauma shpinë, droga).

Në shenjat e abuzimit mund të shoqërojnë atë në orgazmë dhe mosfunksionim ngrerë.

Trajtim, nëse nuk ka spermës

Varësisht nga arsyet për t'u angazhuar në zbulimin dhe trajtimin e sëmundjeve, e cila çoi në mungesën e spermës duhet të urologists, psychotherapists.

Kërkojnë kujdes mjekësor në këtë problem kërkon jo vetëm që ju mund të humbasë patologji serioze dhe nuk mund ta konceptoj pasardhës, por kjo simptomë mund të ndikojë keq marrëdhëniet familjare (gruaja e percepton atë si një mungesë të atraktivitetit për pjesën e saj, e cila mund të shkaktojë agjitacion të rënda ).

Për diagnozën duhet të jetë plotësisht i tregoni mjekut në lidhje me shfaqjen e shenjave, asgjë për të fshehur, gjithashtu duhet të tregojë listën e plotë të barnave që janë përdorur, nuk ka nevojë për laborator dhe metodat instrumentale (gjakut dhe urinës teste, metodat e rrezatimit - ultratinguj, MRI, ekzaminimit psikologjik, etj) .