Mungesa e ereksionit për të filluar ose vazhduar marrëdhënie


Mungesa e ereksionit për të filluar ose vazhduar marrëdhënie -
Ngrerë mosfunksionim është lloji më i zakonshëm i çrregullimeve neurotike seksuale në meshkuj; ata janë më pak të ngjarë të shkaktojë efekte për situata apo organike dhe fiziologjike. Për shkak se ata janë të vështirë ose të pamundur të marrëdhënieve seksuale me një thjesht "teknike" arsye, ato janë përvojë veçanërisht të dhimbshme, burra dhe gra shënim parë.

Në sëmundje ku ka mungesa e ereksionit për të filluar ose vazhduar marrëdhënie:


 - Impotencë

- Hipertensionit
- Hyperlipidemia
- Diabet
- Atherosclerosis
- Sëmundja e Parkinson-it
- Sklerozë të shumëfishtë
- Hipogonadizmi
- Hypothyroidism
- Hyperthyroidism
- Peyronie BOLENZ
- Priapism
- Plagosje perineum, legen
- Alkoolizëm
- Dhënie pas 
  

Ajo që mjekët të zbatohet në qoftë se ka një mungesë të ereksionit për të filluar ose vazhduar marrëdhënie:

 - Urolog
- Kardiolog
- Terapist
- Seksolog i njohur
- Endocrinologist
- Narcologists